LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Så gick det sen för deltagarna i The Challenge 2024 – är ett par

10 okt, 2024
The Challenge 2024
En av dem har gift sig och bytt namn – en annan kan inte kolla på programmet utan att kastas tillbaka till ett fruktansvärt minne.
Så här gick det sen för deltagarna i The Challenge Sverige.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”Brand logo
Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”

Det var i mitten av augusti som The Challenge Sverige drog igång på TV4 och nu är det snart över. Under säsongen har vi fått se deltagarna gå igenom tuffa utmaningar som testat både deras psyke och fysik. Hur har det gått sedan kamerorna slocknade? Det har Hänt tagit reda på!

Farmen-Jens har flyttat ihop med flickvännen Pernilla

Farmen-Jens

Vi börjar med finalisterna! Jens Rönnqvist, 36, som är känd från Farmen, har lyckats ta sig riktigt långt i The Challenge. I samma veva som han kom hem från inspelningarna flyttade han och flickvännen ihop.

Annons

– Jag och Pernilla är sambor sedan ett år tillbaka. Nu kan vi inte fly från varandra längre! Det är nästa fas i relationen, säger han till Hänt.

Både Pernilla och Jens har barn sedan tidigare relationer. De är inte riktigt redo att utöka familjen ännu.

– Vi har inte några barnplaner i nuläget. Vi tar det lugnt och fint, säger han.

Robinson-Sandra om nya lägenheten i Marbella: ”Hyr ut”

Robinson-Sandra

Robinson-stjärnan Sandra Cucarano, 27, är i samma lag som Jens i The Challenge. Hon är riktigt glad när Hänt når henne.

Annons

– Jag fick precis tillbaka mitt cellprov som visade att jag varken hade HPV eller cellförändringar, eftersom jag precis opererats för förstadie livmoderhalscancer innan programmet så var det en otrolig nyhet!, säger hon till Hänt.

Även Sandra har flyttat sedan inspelningarna.

– Jag och min sambo har flyttat till en ny lägenhet och går in på fjärde året som tillsammans. Vi har också köpt en lägenhet i Marbella som vi hyr ut!

Farmen-Viktor dissade Matilda – har träffat en ny tjej

Farmen-Viktor

Den före detta Farmen-deltagaren Viktor Bergström, 30, är också med i det sista avsnittet av The Challenge. Han hade flera romanser under inspelningarna men ingen av dessa ledde till en långvarig kärleksrelation. Matilda Borgström, 28, lämnade sitt telefonnummer till honom men de två gick aldrig på en dejt.

Annons

När Hänt pratar med Viktor är han mycket kryptisk gällande sitt kärleksliv idag.

– Jag mår kanon och inspelningarna var underbara. Hur det står till i mitt kärleksliv vet bara jag, säger han, och vill inte svara på huruvida han är singel.

Farmen-Jennifer: ”Håller min kropp i toppform”

Farmen-Jennifer

Viktor är i samma lag som 33-åriga Farmen-profilen Jennifer Schill. Hon är fortsatt singel och tillbringar en hel del tid på gymmet.

– Jag ser fram emot nya utmaningar så jag håller min kropp i toppform och tränar på som vanligt, säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag reser mycket, har bytt jobb, flyttat och håller dörrar öppna för att få känna på adrenalin både i och utanför tv rutan. Men jag har samtidigt ett lugn och njuter av att umgås med min hund, familj och vänner.

Bachelor-Elvira har ny pojkvän – därför är han hemlig

Bachelor-Elvira
Karin Törnblom/TT

Bachelor-profilen Elvira Svensson, 22, är en annan deltagare som lyckats ta sig till final i The Challenge. Hon var faktiskt nära på att drunkna i ett avsnitt. För Hänt berättar hon att hon hade det rejält stökigt i privatlivet under inspelningarna.

Annons

– Jag var i en på- och av-relation som påverkade mig mycket psykiskt. The Challenge och vännerna jag fick där hjälpte mig att lägga en ny grund för självkänslan och självförtroendet som jag kunde bygga vidare på när jag kom hem för att bland annat våga ta hjälp att lämna den relationen, säger hon till Hänt.

Efter att Elvira tagit sig ut den destruktiva relationen var hon singel ett år. Sen kom kärleken och knackade på dörren igen.

– I somras träffade jag min nuvarande kille som jag idag även bor ihop med. Han är verkligen fantastisk på alla sätt och vis och min trygghet.

Elvira vill däremot inte avslöja vem pojkvännen är. Hon förklarar att hon känner sig ganska klar med tv i nuläget.

– Nu ligger mitt fokus på karriären, vänner och min pojkvän… men man ska aldrig säga aldrig.

Anthony Yigit har bytt namn och gift sig

Anthony Yigit
Karin Törnblom/TT

I The Challenge-finalen är Elvira i samma lag som Anthony Yigit, 32. Sedan inspelningarna har han bytt namn, konverterat till islam och gift sig med sin Anna Octavia. De blev man och hustru fyra månader efter att de träffats.

Annons

– Jag har funnit min plats i livet, gift mig och är nu plastpappa till tre fantastiska grabbar. Jag lever familjelivet jag alltid drömt om att få skapa och det finns alltid nya intressanta projekt att blicka fram mot, säger han till Hänt.

Anthony, eller Muhammad som han numera vill kallas, var ihop med Elin Härkönen, 30, när The Challenge spelades in.

Har du någon kontakt med Elin idag?

– Nej. Vi är inte ovänner eller så, men hon fokuserar på sitt och jag på mitt.

Elin Härkönen om The Challenge: ”Ett helt annat liv”

Elin Härkönen
Jari Kantola/TT

Även Elin har gått vidare sedan både programmet och ex-pojkvännen.

Annons

– Jag mår jättebra, det var så länge sedan programmet spelades in så känns skönt att det är över nu. Jag levde ett helt annat liv då, säger hon till Hänt.

Till skillnad från Muhammad är Elin Härkönen fortsatt singel och trivs väldigt bra i det. Hon är just nu aktuell i Kompani Svan och hoppas på fler tv-uppdrag.

– Jag skriver också på en bok och kommit igång med mina motivationsföreläsningar igen. Sedan har jag också precis blivit delägare i livsmedelsbolaget Finest seasoning, säger hon.

Så mår Farmen-Philip idag efter otäcka skadan

Farmen-Philip

Farmen-deltagaren Phillip Lloyd Rochester, 37, skadade sig rejält under inspelningen av The Challenge. Händelsen inträffade när Phillip och Homayon Sytes, 23, skulle köra en brottningsmatch.

Annons

I samband med att Phillip lämnade programmet tog hänt ett snack med honom där han berättade att han mår toppen idag.

– Jag kör på med min rehab nu och så, men jag får mycket ångest av att kolla på programmet. Det känns som att jag gjorde folk besvikna. Jag lägger mycket på mig själv och tycker att jag inte förtjänade att vara där, jag känner mig misslyckad, säger han.

Fabian Thingwall om skräckscenerna: ”Värre på plats”

Fabian Thingwall

Även Fabian Thingwall, 40, känd från Farmen, hade det tufft i The Challenge. Han fick en panikångestattack under tävlingen som blev hans sista i programmet.

– Jag satte mig på en åker och grät och sedan kom en efter en, jag tror att producenten kom och frågade hur jag mådde också, sa han till Hänt i samband med att avsnittet visades på tv.

Han fortsatte:

– Det var mycket värre på plats än hur de har klippt det. Det var väldigt mycket mer dramatiskt och jag behövde lämna inspelningsplatsen.

FOTO: TV4 play

Annons