LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Så mår kändisarnas ekonomi – efter tuffa åren: ”Uselt, ärligt talat”

09 aug, 2024
AvOla Lagerström
Ukraina har fått världen i ekonomisk svacka, men snart förväntas matpriserna och bankernas bolåneräntor sjunka.
För Hänt avslöjar kändisarna hur deras privatekonomi påverkats av den oroliga tiden...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärlekenBrand logo
Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärleken

Madeleine Westin, meteorolog

– Den mår bra men det är tuffa tider för alla. Man får försöka ha koll på sina utgifter och tänka sig för en extra gång. Nu till exempel kollar jag om det är rea på några löpardojor, de är så jäkla dyra!

Anders Jansson, komiker

– Ekonomin mår ganska bra, mest tack vare min turné som jag var ute PÅ 2022 och 2023. Jag har ingenting att klaga på! Visst kan man alltid ha mer pengar, men allting är inte pengar. Det som ger lycka för mig är att få spela spel, umgås med vänner och gå ut med hunden!

Annons
Bo Håkansson, Bilduppdraget

Alexandra Pascalidou, journalist

– Uselt, ärligt talat. Det har varit några tuffa år, jag måste verkligen dra hårt i svångremmen. Det kommer gå bra, för jag är jättevan vid sparsamhet. Jag växte upp fattigt. Det är min största rikedom!

Jari Kantola/TT

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, artist

– Den mår bra, faktiskt! Jag har jobbat upp ett kapital under hela livet. Nu kan vi kosta på oss att njuta av tillvaron, Monica och jag! Vi kan unna oss att ”vara lite pensionärer”, även om vi jobbar lite då och då.

Annons
Krister Hansson / Aftonbladet

Anna Brolin, programledare

– Den må väl okej, skulle jag säga. Allt är relativt. Vi bor i Sverige och har det bra. Sedan är det som det är med ränteläge, vattenläcka och ofrivillig renovering. Det gör att ekonomin är ”okej” och inte jättebra!

Anna Brolin

Björn Hellberg, författare

– Ekonomin är hygglig tack vare att jag aldrig levt över mina tillgångar. Har alltid anpassat mig efter den situation som råder. Pappa var ”tvättare” i Laholm. Han var oerhört noga med att hålla ordning på sin ekonomi, framför allt på sina utgifter. Det har jag fått från honom!

Annons
Krister Hansson

Anki Edvinsson, författare

– Ekonomin tickar på. Har kvar en del studielån. De är inte skyhöga, men finns där. Som författare har man inte månadslön. Man får in pengar i omgångar – som man får hushålla med. Jag känner mig lugn.

Anki Edvinsson Amir Nabizadeh/TT

Ted Åström, skådespelare

– Utmärkt! Det beror mycket på att jag har ett ekonomiskt sinne. Jag är inte snål, och jag bryr mig inte särskilt mycket om pengar. Börjar man räkna pengar så blir man snål. Däremot bör man förvissa sig om att man har någon hundring på banken.

Annons
Skådespelaren och musikern Ted Åström Nora Lorek/TT

Maria Montazami, Hollywoodfru

– Ekonomin mår bra och mina barn har lärt sig att investera. Jisses vad kul det är när räntan ger god avkomma! Det är ju även poppis att återvända kläder. Det tycker jag är kanon, då behöver man inte känna press att alltid ha senaste modet – plus att man spar in massor av pengar på att inte alltid köpa nya, coola kläder.

Nils Petter Nilsson/TT

Johanna Lind Bagge, affärskvinna

– Stabil och ordningsam, men den kan alltid bli bättre. Här tror jag att vi kvinnor behöver bli bättre på att ta plats och att pusha varandra.

Annons
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge Adam Ihse/TT

Jean-Pierre Barda, artist

– Jag har så jag klarar mig, men ekonomin kan alltid bli bättre, det finns inga gränser. Jag är helt skuldfri och äger ingenting som jag inte behöver. Att äga saker är överskattat. Mindre ägande, mer frihet!

Karin Törnblom/TT

FOTO: TT

Annons