LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Så mycket bättre-deltagaren tvingas söka vård – ofattbara händelsen: ”80 stygn”

13 okt, 2024
Så mycket bättre
Artisten Dregen är en av deltagarna i årets Så mycket bättre.
Under premiären delar han med sig av en allvarlig olycka han varit med honom – som tvingade honom att söka professionell hjälp.
– Det blev deppigt ett tag, säger Dregen i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

Artisten Andreas Tyrone Dregen, 51, känd som Dregen, är en av deltagarna i årets Så mycket bättre och i premiären av programmet delar han med sig om hur han råkade ut för en allvarlig skada som till sist tvingade honom att söka hjälp hos psykologen.

Dregen har en lång musikkarriär bakom sig. Han bildade sitt första band, Backyard Babies 1987, några år senare bildade han dessutom bandet The Hellacopters – och resten är historia.

Under åren har Dregen släppt hitlåtar som bland annat Diesel and Power, Making Enemies is Good och Stockholm Syndrome, vilket gör honom till en given gäst i det folkkära programmet.

Dregens allvarliga skada innan Så mycket bättre

Men under premiären av Så mycket bättre berättar Dregen att han inte har haft det särskilt lätt de senaste åren. Faktum är att han var med om en allvarlig skada förra sommaren – vilket ledde till att han tvingades göra 80 stygn i handen.

Annons

– Jag klämde handen i en bildörr så att två fingrar stack ut när bilen var stängd. De fick skruva tillbaka fingrarna och gjorde 80 stygn. De har också fått flytta ben från andra ställen, säger Dregen i programmet.

Olyckan gjorde att Dregen tvingades ställa in sin spelning på festivalen Tsunami i Spanien, och som gitarrist stoppade det även honom från att spela som normalt.

Detta gjorde att den resterande tiden av läkningsprocessen blev en ganska mörk tid för honom, berättar Dregen i programmet.

– Det blev deppigt ett tag och jag fick gå till psykolog, förklarar han.

Sedan olyckan har det nu gått en tid och trots att Dregen fick uppsöka psykologhjälp och spendera antal timmar på sjukrehab, mår han bättre idag.

– Nu är handen återställd till 85%, säger Dregen avslutningsvis.

FOTO: TV4

Annons