LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Så mycket tjänar bönderna i Bonde söker fru 2024 – se allas löner

24 sep, 2024
Bonde söker fru 2024
Fem bönder ska dejta ett gäng brevskrivare i Bonde söker fru 2024.
Hänt har begärt ut deras årsinkomst hos Skatteverket och listar dem här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrip överflödas av dyra presenter – här berättar de om prislappenBrand logo
Isabella Löwengrip överflödas av dyra presenter – här berättar de om prislappen

En ny säsong av Bonde söker fru är igång på TV4! I höst kommer vi att få se Alma Håkansson, 25, Göran Lindström, 69, Anders Mood, 34, Isak Johansson, 30, och Kristian Johansson, 30, söka kärleken i dejtingsåpan. Programledare är som vanligt Linda Lindorff, 52. För Hänt har hon tidigare berättat varför hon forsätter år efter år.

– Det verkar ju som att folk fortsätter att älska det. Vi ligger fortfarande på miljonstrecket. Det ska inte vara möjligt enligt dagens tv-klimat.

Annons

Ett annat svar på den frågan är såklart att Linda tjänar pengar på detta. Vad ligger hennes årsinkomst på egentligen? Drar hon in mer cash än bönderna i Bonde söker fru 2024? Det har Hänt tagit reda på!

OBS: Siffrorna här nedanför visar fastställd förvärvsinkomst i Sverige under 2023. Vinster i bolag och inkomster utomlands är ej medräknade.

Anders Mood, 34, Näsviken

Anders Mood

Fastställd förvärvsinkomst: 210 100 kronor.

Hade detta varit en lista över vem av deltagarna som är längst hade han hamnat i toppen, men när det kommer till pengar är Anders den i gänget som tjänar sämst. Han kunde ta ut en månadslön på strax under 18 000 kronor förra året.

Annons

Alma Håkansson, 25, Dalsland

Alma Håkansson

Fastställd förvärvsinkomst: 260 800 kronor.

Alma är yngst i gänget och jobbar med sina föräldrar på gården i Dalsland. Hennes månadslön landade på cirka 22 000 kronor 2023.

Kristian Johansson, 30, Vittinge

Kristian Johansson

Fastställd förvärvsinkomst: 306 400 kronor.

Annons

Den här killen kommer vi inte att få se i det första avsnittet av Bonde söker fru 2024. Han ansluter nämligen senare under säsongen och anledningen till det hemlighåller TV4 för tillfället.

Något som inte är lika hemligt är vad Anders tjänar. Vad kunde han ta ut i månaden förra året? Cirka 26 000 kronor!

Göran Lindström, 69, Nykvarn

Göran Lindström

Fastställd förvärvsinkomst: 383 900 kronor.

Silverräven i gänget drar in näst mest pengar av alla bönder. Göran Lindström, som jobbar som instruktör och tränare på Long Valley Ranch, kunde casha ut 32 000 kronor i månaden.

Annons

Isak Johansson, 30, Lilla Hult

Isak Johansson

Fastställd förvärvsinkomst: 618 900 kronor.

Den rikaste deltagaren är ingen mindre än mjölkbonden Isak! När Hänt tog ett snack med honom inför premiären av dejtingsåpan berättade han lite om sin ekonomi.

Blir man rik på att vara mjölkbonde?

– För oss går det bra. Det beror ju helt på om man är duktig. Och vad man lägger pengar på. Att satsa på djuren kan vara bra, säger han till Hänt.

Isak Johanssons månadslön 2023? 51 575 kronor!

Annons

Linda Lindorff, 52, Lidingö

Linda Lindorff
Magnus Ragnvid /TT

Fastställd förvärvsinkomst: 815 600 kronor.

Ingen kan dock mäta sig med Bonde söker fru-drottningen herself. Delar man Linda Lindorffs årsinkomst på 12 får vi en månadslön på 68 000 kronor. Med tanke på att hon bor i en fin villa på Lidingö samt har tre döttrar kommer dessa pengar nog väl till användning!

– Man kanske inte ska uppmuntra till att slösa men jag tycker inte heller att man ska vända på kronorna hela tiden. Man måste bjuda in till fest, måste unna sig goda saker och leva livet medan man är frisk och orkar. Vem vet när det tar slut, har hon tidigare sagt om sin ekonomi till Expressen.

FOTO: TV4

Annons