LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Så mycket tjänar Christian Bauer på Ica – chockerande siffran

28 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Christian Bauer, mest känd som Pernilla Wahlgrens äkta make, jobbar till vardags som modell och inköpschef på ICA.
Nu kan Nyheter24 avslöja vad Christian Bauer plockar ut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Christian Bauer, 58, och äkta maken Pernilla Wahlgren, 56, träffades genom deras gemensamma vän och makeup-artisten Fanny. Hon tyckte att de skulle passa perfekt – och fel hade hon ju inte!

Nu har paret gift sig för andra gången, och för det andra bröllopet stod Christian Bauer för planeringen och Pernilla Wahlgren för pengarna. Under tre dagar firade de sin kärlek tillsammans med över 100 nära vännen.

Den galna festen, där både sonen Benjamin Ingrosso sjöng och huvudpersonen Pernilla red in på en svart häst blev allt annat än gratis. Brudparet har varit öppna med vem som var plånboken för festen, men trots att Pernilla säkert tar de flesta noterna ute – är det inte så synd om Christian heller!

Annons

Christian Bauer jobbar som inköpschef på ICA: ”Tycker att det är häftigt"

Christian Bauer som är född 1966 är en riktig mångsysslare. Inte nog med att han har börjat modellera för Dressman och jobbar som gyminstruktör på SATS är han också inköpschef på ICA. I sin roll förhandlar han fram konkurrenskraftiga priser inom produktområdet dusch- och handtvål, intim, bomull och plåster.

I en intervju med Expressen svarade också Christian på om han skulle kunna tänka sig att axla rollen som ”ICA-Stig” i framtiden. Till en börjar svarade han nej på frågan som reportern ställde på grund av att Pernilla aldrig hade gått med på det.

Men sedan ändrade sig den tidigare säljaren och marknadsföraren sig.

I intervjun berättar Christian även hur mycket han uppskattar sin arbetsgivare och att de vågade satsa på honom och anställa någon som är äldre.

– Jag blev ju anställd som 56-åring. Det tycker jag är häftigt. De anställde en gråhårig rutinerad man med stor arbetslivserfarenhet, säger han till tidningen.

Annons

Så mycket tjänar Christian Bauer som chef på ICA

Nyheter24 avslöjar nämligen nu vad Christian Bauer tjänade 2023, men också vilket lyft han har fått från 2022.

Hans fru Pernilla lyfter betydligt mer än vad Christian gör dock. 2023 hade hon en taxerad förvärvsinkomst på strax över sju miljoner kronor enligt uppgifter från Skatteverket. Realitystjärnan har även tillgångar på över 50 miljoner kronor.

Christian hade under 2023 en fastställd förvärvsinkomst på 921 800 kronor. Slår man ut det beloppet på ett år så ger det Christian Bauer en månadslön på 76 816 kronor. Enligt Nyheter24 hade Christian en månadslön på 60 558 kronor 2022, så i jämförelse med 2023 är det ett riktigt lyft.

FOTO: TT

Annons