ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Magnus Ugglas enorma förmögenhet – så mycket pengar drar familjen in

04 okt, 2024
Magnus Uggla
Magnus Uggla drar in flera miljoner om året och hans aktiebolag har tillgångar på över 70 miljoner kronor.
Hur mycket pengar drar hans fru och barn in egentligen?
Hänt har begärt ut alla deras löner hos Skatteverket!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy NilssonBrand logo
Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy Nilsson

Han slog igenom med låten Varning på stan 1977, har totalt givit ut 17 album och kallats Sveriges första punkrockare. Magnus Uggla, 70, har levt halva sitt liv i rampljuset och är en av våra mest folkkära artister.

Musik är inte det enda Magnus håller på med numera. Tillsammans med dottern Agnes Uggla, 34, driver han podden Uggla & Uggla. Hur mycket pengar tjänar han egentligen? Hänt har begärt ut hans, och resterande familjemedlemmars, lön och listar dem nedan!

Annons

OBS: Siffrorna här nedanför visar fastställd förvärvsinkomst i Sverige under 2023. Vinster i bolag och inkomster utomlands är ej medräknade.

Emelie Uggla, poddare

Emelie Uggla
Emelie Uggla ihop med sin pojkvän Nisse Hallberg. Jonas Ekströmer/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 45 000 kronor, vilket ger en genomsnittlig månadslön på 3 750 kronor.

Dottern Emelie Uggla, 45, är tillsammans med komikern Nisse Hallberg, 40. Paret väntar dessutom sitt första gemensamma barn! Emelie har dessutom två barn ihop med skådisen Sverrir Gudnason, 46.

Annons

2023 blev inte ett speciellt starkt åt för Emelie ekonomiskt. Hon hamnar dessvärre på sistaplatsen på denna lista.

Ruben Uggla, illustratör och animatör

Ruben Uggla

Fastställd förvärvsinkomst: 142 500 kronor, vilket ger en genomsnittlig månadslön på 11 875 kronor.

Animatören Ruben Uggla, 28, har faktiskt synts i tv vid ett tillfället. Han dök nämligen upp i Så mycket bättre 2019 med en hälsning till sin far! Annars verkar det som att Ruben föredrar ett liv utanför rampljuset.

Annons

Ruben har fått en låt tillägnad sig. Låten Världen är din skrev Magnus när sonen var 18 år gammal.

– Han var ganska vilsen i livet och visste inte riktigt vad han skulle göra. Då skrev jag den här låten för att tala om att han hade hela livet framför sig, medan jag hade mitt bakom mig, sa artisten i Så mycket bättre.

Louise Uggla, producent

Lollo Uggla
Lollo Uggla ihop med dottern Agnes 1994. MAGNUS FOND / TT

Fastställd förvärvsinkomst: 307 200 kronor, vilket ger en genomsnittlig månadslön på 25 600 kronor.

Magnus har varit gift med sin Louise ”Lollo” Uggla, 62, sedan 1990 men vi har knappt fått se en skymt av henne. Precis som sonen föredrar hon att undvika kamerorna. Lollo jobbar inom reklambranschen och har gjort det sedan flera decennium tillbaka.

Annons

Agnes Uggla, poddare

Agnes Uggla
Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 786 800 kronor, vilket ger en genomsnittlig månadslön på 66 000 kronor.

Annons

Mellanbarnet Agnes, som alltså jobbar med sin pappa, är den som drar in mest pengar. Förutom herr Uggla himself, såklart. Agnes och Magnus har dessutom gjort SVT-serien Jag och min far ihop samt synts i talkshowen Bianca.

Att jobba med sin kända pappa drar onekligen in en hel del stålar. Agnes jobbar dessutom inom reklambranschen, precis som sin mamma Lollo.

Magnus Uggla, artist

Magnus Uggla
Andreas Bardell/ Aftonbladet / TT

Fastställd förvärvsinkomst: 5 322 900 kronor, vilket ger en genomsnittlig månadslön på 443 575 kronor.

Inte nog med att han har en miljonlön, Magnus är också verksam i flera bolag med enorma tillgångar. Aktiebolaget Guldoch, där Magnus Uggla sitter som ordförande, har tillgångar på 71,5 miljoner kronor enligt det senaste bokslutet.

FOTO: TT

Annons