LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

SVT bekräftar: Så påverkas Allsången efter Pernilla Wahlgrens sjukdom

22 jul, 2024
Två bilder på Pernilla Wahlgren. Den ena sitter hon i Nyhetsmorgon, den andra är från Allsång på Skansen.
Pernilla Wahlgren drabbades nyligen av en matförgiftning under semestern i Palma – bara dagar innan Allsång på Skansen.
Nu har SVT kommit med besked om vem som kommer leda tisdagens avsnitt.
”Repar för fullt”, skriver de i ett meddelande till Hänt.
Annons
Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy NilssonBrand logo
Därför håller sig Eva Berghagen borta – nu berättar Tommy Nilsson

Pernilla Wahlgren, 56, är högaktuell som programledare för Allsång på Skansen, något som hon gör för andra året i rad.

När hon inte jobbar njuter hon av att spendera tid med sin familj, och inte allt för sällan i Spanien. Hänt har nyligen rapporterat om hur dottern Bianca Ingrosso, 29, förvånades av att Pernilla satt på sin ex-makes terass i Palma.

Men det är inte bara frid och fröjd på semestern i Palma, Mallorca. Pernilla blev ju nyligen oväntat sjuk, bara dagar innan allsången.

Efter sjukdomen – nya beskedet inför Allsången

Efter att ha spenderat några dagar i det spanska paradiset drabbades Pernilla Wahlgren av en matförgiftning, något som hon delade med sig av på sin Instagram.

”Återhämtning i dag efter plötslig matförgiftning i går…! Vilar och dricker vatten på @purobeachpalma. Sista bilden är innan jag blev dålig , och såg fram mot en trevlig middag nere i hamnen i går kväll…! Det blev ingen middag , kan jag säga…!” skrev hon då.

Annons

Pernilla la ut detta på söndagen, två dagar innan tisdagens Allsång på Skansen. Det innebär att hon fick den plötsliga matförgiftningen på lördagen. Och nu har SVT kommit med besked om Pernilla kommer kunna genomföra säsongens femte avsnitt av Allsången eller inte.

”Pernilla mår bra igen och repar för fullt inför morgondagens Allsång”, skriver Matilda Bagge, projektledare och exekutiv producent för Allsång på Skansen i ett meddelande till Hänt.

Pernilla är alltså tillräckligt frisk för att fortsätta leda tittarna även genom nästa avsnitt av Allsång på Skansen! Det bekräftar hon även själv på sin Instagram under måndagen, där hon berättar att hon ligger och övar på en låt inför tisdagens program.

Allsång på Skansens tittartapp

Allsång på Skansen är, och har länge varit, ett av Sveriges allra mest sedda program. Årets premiärprogram sågs av 1 078 000 människor enligt Nöjeslivet.

Men sedan premiären har tittarsiffrorna pekat mer och mer neråt, något som Hänt tidigare har rapporterat om.

Säsongens tredje avsnitt sågs bara av 984 000 tittare, det vill säga ungefär 100 000 färre än premiäravsnittet. Och det fjärde avsnittet, där artister som Fröken Snusk, Peter Jöback och Herreys uppträdde, sågs endast av 855 000 tittare, vilket är ett tapp på drygt 20 procent sedan premiäravsnittet.

FOTO: TV4/Skärmdump, TT

Annons