LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Sabina Dalfjäll Vassiliou i Elitstyrkan 2024 – därför känner du igen henne

14 okt, 2024
Sabina Dalfjäll Vassiliou
Äntligen dags för Elitstyrkans hemligheter 2024!
Sabina Dalfjäll Vassiliou är en av deltagarna – men det här är inte första gången hon syns i tv.
Här är anledningen till att du känner igen den personliga tränaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Det är snart ett år sedan Elitstyrkans hemligheter 2023 visades på tv. Nu är det dags för en ny säsong och som vanligt står Petra Malm, 47, redo att guida både deltagarna och tittarna genom de tuffa övningarna.

– Fasader som rämnar och insikter som kommer som käftsmällar. Det är en tuff säsong, på många olika sätt, som väntar rekryterna, säger Petra ”Pam” Malm i ett pressmeddelande inför premiären.

Sabina i Biggest loser 2017 med Mikael Hollsten

Bland årets deltagare i Elitstyrkans hemligheter hittar vi Niklas ”Nik Alexander” Arleryd, 31, som har varit med i Paradise hotel, Flirty dancing och Melodifestivalen. Han är dock inte den enda deltagaren med tv-vana!

Sabina Dalfjäll Vassiliou, 45, har faktiskt varit personlig tränare i Biggest loser. 2017 var hon med i programmet tillsammans med Mikael Hollsten, 40.

Annons

– Jag har alltid drömt om att få vara med i programmet. Jag har suttit hemma och tänkt ”jag måste vara där”. Jag vet att jag skulle kunna komma dit och inspirera, motivera och vägleda deltagarna, sa Sabina Dalfjäll till TV4 då.

I säsongen därefter saknades Sabina så det blev alltså bara en omgång för hennes del.

Därför blev Sabina personlig tränare – otäcka skadan

Hur kommer det sig att Sabina Dalfjäll blev personlig tränare? Hon har dansat sedan barnsben men när hon drabbades av en omfattande knäskada 2009 tvingades hon tänka om.

– Jag har vänt mina motgångar till framgångar. Skadan lärde mig träna på ett bättre sätt och jag upptäckte vikten av att välja rätt kosttillskott för att bygga upp mig igen och kunna fortsätta vara i bra form, sa Sabina i en intervju med Kurera 2017.

Annons

Nu är hon i bättre form än någonsin och vi får väl se hur långt det räcker i Elitstyrkans hemligheter 2024!

Sabina Dalfjäll om Elitstyrkans hemligheter 2024

På Instagram heter hon sabinadalfjalll och följs av nästan 10 000 konton. Där har Sabina delat med sig av sina tankar kring höstens tv-äventyr.

”I höstas var jag med om det absolut tuffaste, sjukaste och mest utmanande jag någonsin varit med om i mitt liv! Att utmana sig själv fysiskt, mentalt och nå bristningsgränsen har varit otroligt stärkande i slutändan! Man kommer få se mycket av den ”lilla” Sabina här. Stolt och enormt tacksam!”, skriver hon i ett inlägg.

Elitstyrkans hemligheter Sverige 2024 har premiär den 21 oktober på TV4 och TV4 play.

FOTO: TV4

Annons