LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Sandra Dahlbergs stora kärlekslycka – visar upp nya mannen

17 jul, 2024
sandra dahlberg i bröllopsklänning med nya pojkvännen
Kärlekslycka!
Sandra Dahlberg visar upp nya kärlek i musikvideon.
Bekräftar stora glädjen för Hänt: "Är ett par!"
Annons
Mikaela Lauréns make Peder dyker upp på röda mattan – berättar det sjuka om dotternBrand logo
Mikaela Lauréns make Peder dyker upp på röda mattan – berättar det sjuka om dottern

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sandra Dahlberg, 43, fick sitt genombrott i Fame Factory under 2003 och är mest känd som artist och sångerska. Under de senaste åren har hon däremot valt att pausa sin musikkarriär och istället arbetat som programledare och vinstutdelare, bland annat i Postkodslotteriet.

Men efter 15 års frånvaro från musikscenen gör Sandra nu en efterlängtad comeback med med låten Happy In Your Arms. Och det är inte bara det som är nytt i hennes liv. Till Hänt delar hon också med sig av en personlig uppdatering – hon har återfunnit kärleken!

Sandra Dahlberg om de tidigare relationerna

Under 00-talet var Sandra och artisten Jimmy Jansson, 38, ett av nöjessvergies hetaste kändispar. Men 2010 gick det tidigare paret skilda vägar efter sju år tillsammans. Ex-paret har tillsammans sonen Vilmer.

– Vi har en bra relation, vi pratar flera gånger i veckan, men vi slänger gärna käft och hänger ut varandra lite sådär också. Han är ju lite mer privat än vad jag är, och jag tycker om att reta honom för det. Så han vill ju gärna hålla sig på sin kant men jag kan inte låta bli att provocera lite, sa Sandra om relationen till Jimmy i en tidigare intervju med Hänt.

Annons

Sedan fann Sandra kärleken i Mathias Singh, och paret fick tillsammans dottern Blända. År 2017 tog däremot kärleken slut då Sandra och Mathias bröt upp relationen.

Efter sitt tidigare förhållande har Sandra dejtat, och hon hade en kortare relation med Joel Heister, vice vd för företaget Benify under 2022 som senare avslutades. Men fram tills nyligen fanns det ingen speciell person i sikte, fram tills nu.

Visar upp nya kärleken i videon

till Hänt avslöjar Sandra nu att hon har funnit kärleken i juristen Petter Envall. Inte nog med det, hon visar också upp sin nya kärlek i musikvideon till sin senaste låt!

"Jag och Petter Envall är ett par! Jag har också släppt ny låt efter 15 år och i videon så skymtar han faktiskt till!", skriver hon till Hänt.

I videon ser man hur paret "gifter sig". På sin Instagram-konto delar hon låten och dess tillhörande musikvideo samtidigt som hon ger en personlig förklaring:

Annons

"Idag släpper jag ny musik! 15 år sedan sist så väl på tiden! Den heter Happy in your arms och jag har gjort både text och musik. In och lyssna på Spotify och lägg till i någon spellista så blir jag glad! Jag har fantastiska vänner som hjälpt mig med detta! Vill tacka dem av hela mitt hjärta!", skriver hon.

I ett meddelande till Hänt avslöjar Sandra hur de träffades.

"Vi träffades på Twitter, eller X som det heter numera heter, lite otippat val kanske. Det känns fint! Vi delar värderingar och är pigga på upptåg båda två."

Hon berättar sedan att de inte är gifta i verkligheten.

"Det var blott en bildserie som togs för videon till min nya låt men vem vet, det kanske kan bli verklighet någon gång?!"

Vi kan inte annat än gratulera Sandra två gånger om!

Kika in Sandras video nedan.

FOTO: TT/Instagram

Annons