LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sanna Lundell berättar sanningen: Därför var gården till salu

18 okt, 2024
AvPontus Varg
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

Sanna Lundell, 45, och Mikael Persbrandt, 61, bor med barnen Igor, Lo och Fox på gården Stora Lundby i Sorunda söder om Stockholm. Huset är på 500 kvadratmeter fördelat på 11 rum och kök. Marken består av 39 hektar varav 2 hektar är park, resten bete och åker.

Här har Sanna hästverksamhet med kurser i naturlig horsemanship och hästyoga, medan Mikael gärna huserar i det stora garaget där han kan ägna sig åt sin stora passion för bilar.

”Jag blev förälskad”

För tio år sedan åkte Sanna förbi gården av en slump och föll handlöst för den vackra platsen. Drygt två år senare var ägorna deras.

Här bor Sanna Lundell och Mikael Persbrandt, en riktig dröm! Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT

– Jag blev helt förälskad i den underbara platsen med huset liggande på en höjd, omgiven av gamla ekar och med en magnifik allé på ena sidan och en dal som bredde ut sig på den andra. Det såg lite ut som en oas, säger hon i Sköna Hem.

Annons

För en tid sedan kom det ut mediauppgifter om att gården skulle säljas.

Därför låg gården till försäljning

– Vi är själva förvånade över att pressen valde att gå ut med detta. Vi har inte tänkt sälja, och vi ville egentligen bara ha en värdering, men när vi fick veta hur mycket pengar det var värt tänkte vi att ”vill någon betala det priset kan vi överväga en affär”, säger Sanna och fortsätter:

– Men det känns väldigt långsökt och är inget vi tänker på. Stora Lundby är underbart. Jag känner mig som ett med den här platsen, så en flytt skulle inte vara lätt.

FOTO: TT

Annons