ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sanna Nielsen bedragen! Talar ut om hemska sveket

26 okt, 2024
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen ser rött efter att hon har blivit bedragen ännu en gång.
Nu varnar hon andra.
"Anmäl", skriver hon på Instagram
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Helena Bergströms ärliga åsikt om nya ÄnglagårdBrand logo
Helena Bergströms ärliga åsikt om nya Änglagård

Sanna Nielsen, 39, är just nu aktuell med stor succén Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm. Hon har tagit över rollen som tidigare spelades av Helen Sjöholm i musikalens andra säsong. Hennes glädje över att vara en del av uppsättningen är tydlig.

”Vilken ynnest att jag får göra det här hela hösten tillsammans med ett gäng nya kompisar som briljerar på varje position”, skriver Sanna på Instagram.

Men mitt i glädjen delar Sanna även med sig av det tråkiga beskedet att hon blivit utsatt för en bedragare – och nu varnar hon följarna.

Annons

Sanna Nielsen varnar följarna för ännu en bedragare

Sanna berättar på Instagram att hon har upptäckt att någon har skapat en falsk profil på Facebook i hennes namn och med hennes bild – och att profilen dessutom verkar ha kontaktat hennes fans.

”Falsk sida! Anmäl! Svara ej på meddelanden från denna profil!”, skriver Sanna på sin story och fortsätter:

”Min sida heter ”Sanna Nielsen” och har en blå stjärna vid kontonamnet.”

Det här är inte första gången Sanna drabbas av bedrägeriförsök. Så sent som i somras inträffade en liknande incident, där hon även då upptäckte att falska profiler skapades i hennes namn.

Annons

”Vill påminna om att det dyker upp falska konton på mina sociala medier. Anmäl gärna…”, skriver hon på Instagram då.

FOTO: TT/TV4

Annons