LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Sanna Nielsen om plötsliga skilsmässan: ”Min värld bara föll samman!”

03 okt, 2024
AvPontus Varg
Sanna Nielsen
Hon lever lyckligt ihop med Joakim Ramsell och sonen Gibson.
I Stjärnorna på slottet avslöjar Sanna Nielsen att hela hennes värld föll samman när hon fick reda på att hennes föräldrar skulle skiljas.
– Jag kände direkt att det här är mitt fel, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Sanna Nielsen, 39, gör nu succé i musikalen Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm. Hon har tagit över Helen Sjöholms roll i musikalen som nu gör sin andra säsong. Och glädjen över att få vara med i musikalen går inte att ta miste på.

– Vilken ynnest att jag får göra det här hela hösten tillsammans med ett gäng nya kompisar som briljerar på varje position, skriver Sanna på Instagram.

Sanna Nielsen om skilsmässan: ”Mitt fel”

För tre år sedan fick Sanna och sambon Joakim Ramsell, 52, sonen Gibson. Mammalyckan har Sanna delat med sig av på Instagram de senaste åren. Men det har inte bara varit frid och fröjd i artistens liv. I fjolårets Stjärnorna på slottet berättade hon om föräldrarnas skilsmässa som tog henne väldigt hårt.

– Jag var ju superkär och jättelycklig med Joakim. Och sen en dag så får jag då ett samtal. Och det är min pappa som ringer till mig: ”Jag och din mamma ska skilja oss”, sa hon i programmet.

Sanna började skuldbelägga sig själv och fick fysiska besvär i form av nässelutslag.

– Och där kan jag faktiskt helt ärligt säga att min värld bara föll samman. För då har ni också hört om mina föräldrar och hur viktiga de har varit. Jag blev så liten och känner direkt att det här är mitt fel.

Det var då. Nu har Sanna Nielsen sin egen lilla familj och ett jobb som skänker glädje i vardagen!

FOTO: TT, TV4 play

Annons