LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sanna Nielsen överraskar publiken – plötsligt dyker 2-årige sonen Gibson upp

24 jul, 2024
Sanna Nielsen
Nyligen gav Sanna Nielsen ett överraskande och minnesvärt uppträdande på sin sommarturné – en särskild detalj har fått mycket beröm.
Annons
Smash into pieces-stjärnan om den svåra förlossningen – så mår alla nuBrand logo
Smash into pieces-stjärnan om den svåra förlossningen – så mår alla nu

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det verkar som om artisten Sanna Nielsen, 39, har fullt upp efter att ha lämnat över staffetpinnen som programledare för Allsång på Skansen till Pernilla Wahlgren, 56.

På Sannas Instagram håller hon sina följare uppdaterade om den hektiska turnésommaren med konserter på charmiga scener över hela landet.

Nyligen gjorde hon en imponerande insats på scenen i Fröslunda hage tillsammans med sin partner, gitarristen Joakim Ramsell.

Sommargästerna fick uppleva en vacker och unik föreställning, där en särskild detalj i Sannas framträdande verkligen stack ut – sonen Gibson var där!

Sanna Nilssons och Joakims överraskning under konserten

Sanna och Joakim har varit ett par i flera år, och deras kärlek verkar fortfarande lysa starkt mellan dem. 2021 blev paret dessutom för första gången föräldrar till lilla sonen Gibson.

Hänt har tidigare rapporterat om hur Sanna under Gibsons uppväxt har varit noga med att hålla honom borta från offentligheten. Så det blev minst sagt extra speciellt när han för första gången var i publiken på sin mamma och pappas konsert.

Annons

Sanna delar med sig av den fina stunden på Instagram där hon skriver:

”En magisk kväll i Fröslunda hage igår. Publikrekord sattes och stämningen var på topp! Kvällen var extra speciell för både mig och Jocke då vår son upplevde livets första konsert i publiken så det fick bli en liten sång till honom där och då. Tack kära publik för en kväll vi lägger varmt om hjärtat!”

Sanna Nielsens följare jublar

I kommentarsfältet väller hyllningarna in.

"Tack för den magiska kvällen. Du & Jocke var fantastiska tillsammans på scenen. Fint att vi som var där fick vara del av er sons 1a konsert", skriver en följare.

"Tack för en underbar kväll. Ni är så fina och bra ihop. Kram", skriver en annan.

Vi kan inte annat än att instämma, ett så fint och speciellt ögonblick för lilla Gibson!

FOTO: Skärmdump TV4/Instagram

Annons