LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Sanna Nielsens stora lycka – nu är det äntligen dags: ”Extremt peppad”

28 aug, 2024
I höst intar Sanna Nielsen rollen som Rut Flogfält i musikalen Änglagård. Nu delar artisten med sig av lyckan inför nypremiären. ”Det ska bli så ljuvligt”, skriver Sanna på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmetBrand logo
Vem är är... med Stjärnorna på slottet-casten – var på väg att tacka nej till programmet

Folkkära Sanna Nielsen, 39, är sedan flera år tillbaka tillsammans med kärleken Joakim Ramsell, 52, och ihop har de sonen Gibson, 2. Under sommaren som gått har Sanna både hunnit med en del jobb, och kvalitetstid med familjen.

Men när hösten nu kryper sig på är det dags för artisten att förbereda sig för ett helt nytt projekt.

Sanna Nielsen tar över efter Helena Sjöholm

Det är nämligen så att vi snart kommer få se Sanna tillbaka på musikal-scenen! Från och med i höst tar sångerskan över Helen Sjöholms tidigare roll i den hyllade musikalen Änglagård på Oscarsteatern i Stockholm.

– Det är en sån ära att få ta över efter min stora idol. Hon är helt briljant och jag vill bara göra henne stolt, har Sanna tidigare berättat för Nöjeslivet.

Annons

Nypremiären för Änglagård blir den 6 september 2024. Ihop med bland andra Tommy Körberg intar Sanna då scenen, i rollen som Rut Flogfält.

Inför premiären har Sanna dessutom passat på att göra en makeover. Artisten som länge förknippats med sitt blonda hår, valde nyligen att gå över till en brunare ton i håret. Om det var för att komma in i rollen, eller helt enkelt bara en tillfällighet, har däremot inte framgått.

Sanna Nielsens glädje: ”Ska bli så ljuvligt”

I skrivande stund är det inte långt kvar till den stora premiären, och Sanna känner sig redo och peppad för sin nya roll.

I ett inlägg på Instagram skriver hon:

”Det börjar närma sig nypremiär av Änglagård och det ska bli så ljuvligt att få spela Rut från Yxared. Dessutom ska jag få njuta av fantastiska röster som tex Tommy Körberg varje kväll.”

I ett annat inlägg syns Sanna läsa vad som ser ut att vara ett manus för musikalen.

”Dagarna går fort till nypremiären av Änglagård nästa Fredag. Det är härligt att sitta ute på altanen och repa, men så kommer man till lite stolpar man har skrivit ner i sitt manus för att komma ihåg lite extra och det är helt blankt. Men det KOMMER att lösa sig. Jag är inte orolig, bara extremt peppad!”, skriver sångerskan.

FOTO: Maja Suslin / TT / Instagram

Annons