LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Vilda sexorgier under OS – nu stoppas idrottarna: ”Jag har sett...”

09 jun, 2024
De så kallade ”anti-sex”-sängarna har anlänt till OS i Paris.
Syftet är att få idrottare att sluta ligga med varandra – och stoppa orgierna som drabbat tävlingen genom åren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så firade Sarah Sjöström världsrekordetBrand logo
Så firade Sarah Sjöström världsrekordet

Det är äntligen dags för ett sommar OS-igen. I år är det Paris, Frankrike, som arrangerar de 33:e sommarspelen. Den officiella invigningen sker under fredagen 26 juli.

Och nu meddelar New York Post att det inte kommer bli mycket älskog i kärlekens stad i år. Anledningen? Jo, nu har de så kallade ”anti-sex”-sängarna anlänt till Paris och kommer användas under de olympiska spelen 2024.

Anti-sex-sängarna håller inte för två

Det var under OS i Tokyo, Japan, 2020 som vi för första gången fick höra talas om dessa anti-sex-sängar.

Annons

Sängarna är små i storleken och gjord av återvunnen kartong, som i sin tur ska avskräcka OS-stjärnorna från att ligga med varandra – då sängarna inte håller för två personer.

Anti-sex-sängarna är gjorda i kartong och håller endast för en person. FOTO: New York Post

Men enligt Inside the Games är hållbarhet den främsta anledningen till att OS-ledningen valde sängarna i år, inte för att stoppa sexet. Sängarnas madrass och kartongramarna sägs vara 100% återvinningsbara.

”Jag hoppas att Paris 2024:s ansträngningar för att minska dess påverkan kommer att visa att det är möjligt att göra saker annorlunda”, säger Georgina Grenon, chef för miljöexpertis i OS organisationskommitté.

Annons
Samma typ av återvinningsbara sängar användes under OS i Tokyo 2020. FOTO: New York Post

OS-stjärnornas orgier under tidigare år

Det har under tidigare år florerat flera historier i medier om det vilda sexet som förekommit mellan olympiska idrottare under spelen.

Bordtennisspelaren Matthew Syed berättade för Times of London att han ”släppte till” under OS 1992 i Barcelona, Spanien:

”Jag hade mer sex under dessa två och en halv veckor än under resten av mitt liv.”

En annan idrottare, som är anonym, har erkänt att han hade en fyrkant med en manlig lagkamrat och två kvinnor under Olympiska spelen 2012, rapporterar the Mirror.

Annons

Många tror däremot att det är osannolikt att de små kartongsängar kommer att stoppa de sugna olympierna från att otukta.

En person hävdar att en orgie ägde rum i en jacuzzi ett år, enligt The Mirror som även citerar en amerikansk tvåfaldig OS-guldmedaljör:

”Jag har sett människor ha sex direkt i det fria. På gräset, mellan byggnader, folk kan om de vill”

FOTO: TT, New York Post

Annons