ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Dan Ekborgs exfru bryter tystnaden om skilsmässan – därför tog det slut

16 okt, 2024
dan ekborg
Dan Ekborgs exfru Emma har en ny kärlek i sitt liv!
För Hänt berättar hon nu om det nya livet – och sanningen om uppbrottet med den 34 år äldre skådespelaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Anders Ekborg: ”Vi ska gifta oss i sommar”Brand logo
Fem blixtsnabba med Anders Ekborg: ”Vi ska gifta oss i sommar”

Dan Ekborg, 68, är sedan i våras återigen singel efter uppbrottet med nya flamman Lovisa Hellstedt, 32. De var ett par i drygt ett år innan de beslutade sig för att gå skilda vägar.

Dessförinnan hade Dan en annan ung mö – exfrun Emma Ekborg, 33. Hon kommer från Sundsvall men flyttade med skådespelaren under åren 2016-2021 då de var gifta till Kungsängen i Upplands Bro.

Emma Ekborg har funnit kärleken på nytt

Sedan skilsmässan har mycket hänt i Emmas liv, visar det sig när Hänt når henne.

”Jag är bilhandlare Team Ledare sedan 5 år, och ställer även ut konst i Finland. Tränar mycket, och reser, umgås, går på mycket hockeymatcher och är med mina underbara vänner och har det riktigt bra.. Jag bor i centrum/stan och är vid kusten ibland om sommaren”, skriver hon i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

Annons

”Jag har träffat någon. Och trivs väldigt bra med mitt liv”.

Vem vill Emma inte gå ut med offentligt än, förklarar hon, av hänsyn till familj och anhöriga.

Grattis! Är det seriöst?

”Jo det är det väl påväg att bli ... vi får se ? Den som lever får se”, svarar 33-åringen lite kryptiskt till Hänt, följt av en skrattande emoji.

Dan Ekborg singel – hörs med exet

Sin nya relation till trots så finns fortfarande Dan med på ett hörn i hennes liv.

”Dan kan höra av sig ibland. Vi har okej kontakt men man har så olika liv och vi är såklart goda vänner efter allt som varit. Vi växte ifrån varandra helt enkelt och ville olika saker i livet”, skriver Emma vidare till Hänt.

Emma och Dan fick aldrig några barn, och hon har ingen kontakt med hans ungar från tidigare relationer. Att Dan och Emma fortfarande hörs är inget problem för hennes nya kärlek, intygar hon. Även om Dan ska vara singel!

Har Dan också en ny partner?

”Dan har ingen ny just nu.”

FOTO: TT, Privat

Annons