LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Sanningen bakom Hanna Hedlunds utseendeförändring – klarade inte mer

28 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Hanna Hedlund genomför nu den extrema träningsmetoden 16 weeks of hell – igen!
– Många har velat ha tips, säger sångerskan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Naked attraction: ”Hur stor pung kan man ha?”Brand logo
Sofia Wistam om Naked attraction: ”Hur stor pung kan man ha?”

I början av året påbörjade sångerskan och skådespelaren Hanna Hedlund, 49, en extrem hälsoresa. Hon bestämde sig nämligen för att genomföra konceptet 16 weeks of hell och anledningen var, enligt henne, att hon vill vara i sitt livs bästa form när hon fyller 50 i januari nästa år.

”Bjuder på denna. From nu och 16 weeks of hell framöver ska jag träna som aldrig förr, och äta nyttigare o bättre än på länge. Ser det som en investering och tänk OM jag skulle klara en sån här chin eller vad det heter, om 16 veckor!!!! Tror inte det är möjligt men under har ju skett förr. Nuuuu kör vi! Mot 50. Mot starkare kropp resten av livet”, skrev Hanna på sin Instagram då.

Viktnedgången var inte det viktiga för Hanna Hedlund

När hon var klar med de första 16 veckorna la hon stolt upp ett inlägg på sin profil där hon skrev att hon hade gått ner i vikt och minskat midjemåttet men att det viktigaste för henne är att hon börjat leva på ett mer hälsosamt sätt. Och den filosofin verkar hon hålla fast vid. När Hänt träffar Hanna berättar hon att hon är igång med den andra omgången av träningsmetoden, men den här gången genomför sångerskan den lite mildare varianten 16 weeks of hell - balance.

Annons

– Men nu vill jag kalla det för ”16 weeks of heaven” istället för jag mår väldigt bra av det!, utbrister hon.

Många har velat ha tips

Hanna Hedlund berättar att det som fick henne att ta steget var att hon och några kompisar som alla börjat komma in i klimakteriet pratade om de effekter det har på ens psykiska och fysiska mående.

– Då sa vi ”Vi kanske bara ska göra något drastiskt och se om det funkar” och det gjorde det, säger hon och fortsätter:

– Jag sover mycket bättre och är i allmänhet på bättre humör. Många har reagerat och har velat ha tips från mig, men det överlåter jag till proffsen.

FOTO: TT / Instagram

Annons