LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Sanningen bakom Joakim och Jonnas frånvaro – händelsen med barnen

05 sep, 2024
jocke jonna lundell
Joakim och Jonna Lundell prisades under Kristallen-galan – men lös med sin frånvaro.
I ett meddelande till Hänt förklaras nu vad som hände.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Joakim ”Jocke” Lundell, 38, hustrun och Jonna Lundell, 30, har kommit att bli några av Sveriges största sociala medier-profiler. Utöver deras framgångar på Youtube-kanalen Familjen Lundell har de också släppt den omåttligt populära tv-serien Spökjakt – vilken under torsdagskvällen vann pris i kategorin Tittarnas favoritprogram på Kristallen – Det svensk tevepriset.

Därför saknades Jocke och Jonna på Kristallen-galan

Men de var inte på plats för att ta emot sitt pris. Och det finns en anledning, visar det sig. När Hänt ställer frågan till Joakim förklarar han allt i ett meddelande:

”Lunabelle har precis börjat skolan och behöver oss mer än någonsin. Speciellt på kvällar. Så familjen går i första hand. Event och galor får vara sekundärt. Men såklart vi är super tacksamma över vinsten och tackar ödmjukast alla som röstar och att nu finnas i historieböckerna som enda program och kategori med 5 raka vinster är WOW!”, skriver Joakim till Hänt.

Jocke Jonna saknades kristallen
De fick ta emot priset i Joakim och Jonna Lundells frånhälle.

Vilket man ju förstår är fullt rimligt. Förutom Lunabelle har paret också sonen Lionel och en tredje knodd på gång. Och Jonna har inte haft det helt lätt under graviditeten, har hon varit öppen med i parets podcast Jocke & Jonna – sanningen måste fram.

Annons

Jonna Lundells kamp med graviditeten

– Först så mådde jag lite illa och det här vanliga, lite trött och så. Sedan så försvann allting för ett tag, och då tänkte jag att nu är jag inte gravid! Nu har bebisen dött i magen eller något. För allt illamående och allt annat försvann! Jag mådde bra, så jag tänkte att gud jag kan inte vara gravid. Har stickan visat fel?, frågade hon sig då i podden.

Men sedan vände det – och blev fysiskt påfrestande på riktigt.

– Jag kunde inte äta, jag mådde konstant illa och var jättetrött. Jag kunde inte sova för jag var så trött! Jag var uppe på nätterna för att jag var kissnödig och det kliade på kroppen. Det var så störigt. Och det har hållit i sig nu. Det är sån konstig känsla i kroppen, för det känns som att jag är påverkad!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons