LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Sanningen om Bianca Ingrossos vilda festresa – betalar för vännerna

13 aug, 2024
Med knappt några inlägg på Instagram har Bianca Ingrosso haft en minst sagt hemlighetsfull sommar.
Men nu kommer vittnesmål från det vilda festlivet på Ibiza – där Bianca betalat en hel del för sina vänner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här hyllar kändisarna Benjamin Ingrosso: ”Jag grät”Brand logo
Här hyllar kändisarna Benjamin Ingrosso: ”Jag grät”

Det har varit ovanligt få inlägg i sociala medier från Bianca Ingrossos, 29, sida i sommar.

Hennes Instagram-story brukar var fullspäckad med bilder, samtidigt som vanliga inlägg dyker upp titt som tätt.

Bianca Ingrossos lyxresa

Nu har det dock gått över tre veckor sedan hon senaste gången publicerade ett vanligt inlägg, men via hennes vänner och andra Instagram-konton har det framgått att hon tillbringat sommaren på party-ön Ibiza i Spanien.

Där har hon umgåtts med kända profiler som NHL-proffset Oliver Kylington, 27, Chimi-grundaren Charlie Lindström, 34, och influencern Sanna Guidetti, 31.

Och i brist på egna uppdateringar från Bianca kommer nu vittnesmål från Sanna Guidetti och hennes poddkollega Rosanna Charles, 35, om semestern.

Det är i podcasten Högt i tak som de pratar om sommaren. Rosanna Charles själv har inte varit med på resan, utan har tillbringat sommaren på den franska rivieran, men hon har fått berättelser från det vilda festandet.

Annons

– Man har ju pratat med några tjejer på plats, och de har ju det skitkul, men det har också varit väldigt, väldigt stökig fest. Och liksom väldigt tidiga morgnar man kommit hem, eller nästan kommit hem vid lunch, säger hon i avsnittet.

Sanna Guidetti, som varit med på resan, framhåller att det långdragna festandet inte är något hon helt varit med på. Hon har heller inte tillbringat hela sommaren där, utan var endast nere på besök ett tag.

Vilda festandet på Ibiza – Bianca bjuder många av vännerna

För Rosanna Charles del är hon nöjd över beslutet att inte komma till party-ön, trots att hon hade biljetter bokade sedan tidigare.

– Det är speciellt att bo med tio brudar, alla har olika viljor och man har olika relationer till alla. Där på Ibiza är det också speciellt för det är verkligen att allt ska vara förbokat och allt ska vara fixat. Det är också jävligt dyrt, och det var också en grej som jag kände att så här..., säger hon och fortsätter:

Annons

– Jag vet att Bianca vill göra det här, och det här, och det här, och det här och bokar på, sen är hon fett generös och bara: ”Jag tar det här”, typ. Jag är helt övertygad om att folk inte är så här: ”Ja, men då betalar vi dig 50 000 var då”.

Det låter alltså inte som att Caia Cosmetics-grundaren Bianca håller igen med sina stålar nere på den baleariska ön.

Hon har bland annat synts till på den legendariska restaurangen El Silencio, på exklusiva nattklubbar som Ushuaïa och på båtturer i medelhavet.

– Jag får mer valuta för de pengarna här, än att lägga de på Ibiza och inte ens komma ihåg vad jag gjorde igår typ, säger Rosanna Charles i podden.

FOTO: TV4 / INSTAGRAM

Annons