LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Sanningen om Irma Lehtosalos pengar – är inte som man tror: ”Känns som en dröm”

29 sep, 2024
Marko "Markoolio” Lethosalos mamma Irma blev superkändis över en natt – och det märks på kontoutdraget!
– Det känns som en dröm, säger tv-profilen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistams hyllning till Irma LehtosaloBrand logo
Sofia Wistams hyllning till Irma Lehtosalo

Irma Lehtosalo, 69, har blivit en folkkär kändis med sin medverkan i realityserien Marko & Irma, vilken hon hade tillsammans med sonen Marko ’’Markoolio’’ Lehtosalo, 49. Som över en natt har livet förändrats för Irma, som idag har över 340 000 följare på Instagram.

– Först fattade jag ingenting. Men det är så roligt när barn kommer fram och säger hej och att de älskar mig. Jag har ett skåp här hemma som är helt fulla med brev och annat som jag har fått, berättade Irma tidigare i år för Aftonbladet.

Irma Lethosalos förmögenhet har nästan fyrdubblats – på ett år

Utöver glada fans har medverkan i programmet kommit med andra fördelar. Inte minst ekonomiskt! Enligt uppgifter som Nyheter24 tagit del av från Skatteverket så har hennes inkomst nästan fyrdubblats på bara ett år!

Annons

Under 2022 landade den fastställda förvärvsinkomst på 160 700 kronor, och året därpå var den på hela 564 100 kronor! Bolaget Färjholmen Holding AB som är Irmas har också gjort ett ordentligt uppsving från 4,1 miljoner till 8, 4 miljoner kronor i omsättning, under samma period. Företaget har också 13 miljoner i tillgångar.

– Jag är jättelycklig. Det känns som en dröm. När Marko föddes bodde vi i ett hus i Lahtis som var 22 kvadrat och när vi vaknade på morgnarna var det is utmed golvlisterna. Marko sov med mössa och vi hade inte heller rinnande vatten, berättade Irma i samma intervju med Aftonbladet.

Delar med sig till sina barnbarn: ”Det känns viktigt”

Det är kändissonen Marko hon har att tacka för allt, betonar hon för tidningen. Och för de extra pengar som kommer in, ger hon tillbaka till sina barnbarn.

– Pengar kommer och pengar går. Det är inte billigt att bo i hus med värme, vatten och avlopp. Men jag har lite mer pengar nu och kan köpa saker till barnbarnen och det känns viktigt. Jag får bara lite över 9 000 kronor i pension.

FOTO: TV4

Annons