LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sara Bolay tvingad till operation – lider av förstadium till cancer

24 okt, 2024
Sara Bolay i Good Luck Guys.
Influencern Sara Bolay deltar i den nya säsongen av Good Luck Guys. Men efter inspelningen har hon gått igenom en tuff tid då hon nyligen gjort en abort.
För Expressen berättar hon nu att hon ska opereras för förstadium till cancer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick seBrand logo
Här friar The Challenge-vinnaren Jens – unika klippet som tittarna inte fick se

Sara Bolay, 33, är influencer och entreprenör som först slog igenom i realityprogrammet Ex on the beach år 2015.

Just nu är hon aktuell med Prime Videos tredje säsong av realityprogrammet Good Luck Guys, där sex influencerpar ska försöka överleva på en öde strand utan telefoner. Sara tävlar i lag med Elin ”Woodie” Skog, 26, och de två var även med förra året då de kom på en fjärde plats.

Men sedan inspelningen har Sara gått igenom en tuff tid. Hon har behövt göra en abort – och ska snart genomgå en operation.

Sara Bolay tvingades göra abort

Sara har sedan tidigare dottern Stella som föddes för snart två år sedan, och i slutet av sommaren blev det känt att Sara är tillsammans med golfproffset Joakim Lagergren, 32.

Annons

I samband med förhandsvisningen av Good Luck Guys träffade Hänt Sara där hon berättade att hälsan inte var på topp, och att hon nyligen genomfört en abort.

– Jag fick reda på att jag var tvungen att göra en operation och då kan man inte vara gravid. Och det var liksom nu nu nu som det är tvunget att göras, för det var på den graden, sa hon då till Hänt och fortsatte:

– Så allt det här kom ju väldigt hastigt, men jag har i alla fall den operationen inbokad i november. Jag bara vill göra den så att jag blir frisk och det försvinner bort, så det kommer bli bra.

Sara Bolay måste opereras – förstadium till cancer

För Expressen berättar hon att hon har förstadium till cancer och att hon därför ska opereras. En del av hennes livmoderstapp har höggradiga cellförändringar och måste därför tas bort.

Annons

– Jag har varit på sjukhus så många gånger under senaste tiden, säger hon.

Enligt 1177 brukar cellförändringar i livmoderhalsen bero på en infektion orsakad av ett viruset HPV. Oftast läker de av sig själv, men en del cellförändringar behöver tas bort eftersom de annars kan utvecklas till cancer i livmoderhalsen.

Med anledning av operationen kunde Sara alltså inte vara gravid. Hon säger till tidningen att hon behövde göra en medicinsk abort två gånger, för att det var rester kvar efter första gången. Hon får frågan om hur hon mår idag.

– Andra gången jag gjorde det så var beslutet taget och det här var ett beslut som var det enda rätta att ta. Jag vill ha ett syskon till min dotter men jag vill vara helt frisk när jag får det. Och det var något som jag behöver göra innan, en operation för att bli helt frisk. Annars hade jag behållit.

FOTO: Youtube/Skärmdump

Annons