AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sara Bolay tvingades göra abort – sorgen med golfproffset: ”Hänt mycket”

22 okt, 2024
author Jennifer Iversen
Jennifer Iversen
AvMalin Stenberg
Realityprofilen Sara Bolays hälsa kom i vägen för hennes graviditet och hon tvingades nyligen göra en abort.
– Det har hänt mycket på senaste tiden, säger hon i en intervju med Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”Brand logo
David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”

Realityprofilen Sara Bolay, 33, slog igenom i Ex on the beach men är just nu aktuell med den andra säsongen av tv-programmet Good luck guys.

I slutet av sommaren kom det även ut att hon var tillsammans med golfproffset Joakim Lagergren, 32, i samband med att hon var med i publiken under en av hans tävlingar.

När Hänts reporter i samband med en förhandsvisning av programmet frågade Sara Bolay hur många poäng hälsan får av fem bästa framkommer det att hälsan inte är vad hon hade önskat.

– Ja jag skulle alltid säga fem innan, men jag säger inte fem nu, jag skulle säga tre nu. Men det har hänt mycket på senaste tiden, säger hon och berättar att hon nyligen har genomfört en abort.

"Jag kände inte igen mig själv"

– Jag har blött mycket efter det och har inte kunnat träna, för att du får inte använda tampong, du får inte ta i, och det läcker igenom, så ja.

Annons

Hon förklarar att hon den senaste tiden struntat i det hälsosamma och unnat sig att äta lite onyttigare eftersom att det har varit en svår tid, men att det egentligen bara får henne att må sämre.

När Sara fick reda på att hon var gravid förklarade det en massa saker som hon upplevt den senaste tiden.

– Jag kände inte igen mig själv, jag var så uppblåst och känslig, jag började gråta när vi var ute en kväll och sa att jag inte kände mig uppskattad, och så brukar jag inte vara.

Ska operaras i november

Enligt Sara har hälsan har varit nere på en tvåa efter aborten, men hon tycker det har blivit lite bättre och att därför ändå ger den en trea i betyg.

Hur kom det sig att du gjorde en abort om man får fråga?

– För att jag fick reda på att jag var tvungen att göra en operation och då kan man inte vara gravid. Och det var liksom nu nu nu som det tvär tvunget att göras, för det var på den graden.

Hon fortsätter:

– Så allt det här kom ju väldigt hastigt, men jag har i alla fall den operationen inbokad i november. Jag bara vill göra den så att jag blir frisk och det försvinner bort, så det kommer bli bra.

Sara Bolay har sedan tidigare dottern Stella och säger att hon gärna vill ha fler barn.

– Jag vill verkligen ha ett syskon till Stella, så jag hoppas att jag kan få det i framtiden, säger hon till Hänt.

FOTO: Grant Winter/IMAGO/TT /Hänt

Annons