LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Sarah Sjöström har fått nog – avslöjandet dagar efter bröllopet

09 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Sarah Sjöström har onekligen haft ett intensivt och framgångsrikt år. Hon har hunnit med att ta två OS-guld i Paris, men har också gift sig med sin Johan. Men att de skulle ha gift sig två gånger stämmer inte, enligt simmerskan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så firade Sarah Sjöström världsrekordetBrand logo
Så firade Sarah Sjöström världsrekordet

En av våra största idrottare just nu, Sarah Sjöström, 31, har hunnit med mycket den senaste tiden. Under OS i Paris kammade hon hem två guld och det gjorde henne historisk då hon är den första svenska kvinnan genom alla tider som vunnit två guld under samma OS. Allt som allt har Sjöström under sin karriär hittills vunnit sex OS-medaljer, vilket är lika många som de svenska idrottslegenderna Gunde Svan och Anja Pärson.

Inget riktigt bröllop i Sverige

Innan tävlingarna i Paris gick av stapeln gifte sig Sarah med sin fästman Johan de Jong Skierus i smyg. Eller, gifte sig och gifte sig. Simmerskan menar att de bara gjorde det juridiska som behövde göras i Sverige för att sedan kunna bli äkta makar på riktigt i Toscana, Italien, den 28 september.

Annons

– Media säger att vi har gift oss innan. Men vi har inte gift oss innan. Vi gifte oss den 28 september. Innan det så var det formellt, säger Sjöström i en intervju i Expressen.

Sarah beskriver det som kallats ”det första bröllopet” som oromantiskt. Hon och Johan behövde registrera äktenskapet och skicka in pappren till Skatteverket för att det romantiska bröllopet i Italien skulle kunna bli verklighet.

– Vi skrev på pappren på parkeringen och då var det inte mer än att ”ja, ja, nu åker vi hem”, berättar hon.

Sarah Sjöströms lycka: ”Helt magiskt”

Det riktiga bröllopet blev till slut en succé, Sarah och Johan fick säga ja till varandra inför sina 100 närmsta vänner och familj.

– Det var verkligen helt magiskt. Det blev så mycket bättre än vad vi kunde tro. Just ett tredagars-bröllop med förfest, bröllop och efterfest var helt otroligt, säger Sarah.

Hänt har tidigare berättat att melodifestival-vinnaren John Lundvik överaskade paret med ett uppträdande under själva bröllopsfesten, vilket verkar ha varit mycket uppskattat.

Det blev en överraskning som blev så otrolig lyckad och berörande. Sarah hade drömt om detta på sitt bröllop så hennes föräldrar kontaktade mig och berättade. Men Sarah visste inte att jag tackat ja. sjävklart svarade jag ja. Sarahs ansikte när jag kom in sjungandes får mig att rysa av glädje än idag” , skrev John i ett meddelande.

FOTO: TT / Instagram skärmdump

Annons