LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Sarah Sjöström ändrar sitt utseende för maken – bilderna visar

11 sep, 2024
Sarah Sjöström skönhetsingrepp
Det vankas bröllop för Sarah Sjöström – och inför den stora dagen passar simmerskan på att piffa till sig ordentligt på skönhetskliniken.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så firade Sarah Sjöström världsrekordetBrand logo
Så firade Sarah Sjöström världsrekordet

Simmerskan Sarah Sjöström, 30, har vunnit många prestigefulla medaljer och titlar. Privat flyter livet också på! Snart gifter sig också stjärnan med sin Johan de Jong Skierus, 35, under tre dagar i soliga Italien!

– Jag ska gifta mig sista veckan i september så det ser jag fram emot, sade Sarah Sjöström nyligen till Hänt.

Sarah Sjöströms utseendeförändring – behandlingarna innan bröllop

Och på hennes Instagram är det tydligt att förberedelserna är i full gång.

Annons

”Preppar inför bröllop i Italien”, skriver simmerskan i en händelse, som visar henne på en skönhetsklinik. På nästa bild beskriver hon behandlingarna hon gjort.

”CO2-peeling och AHA-pensling: För att ge omedelbar lyster och maximera effekten kompletteras behandligen med en yttre peeling som förfinar hudens struktur.”

”Slutligen appliceras en kraftfull dos C-vitamin som med hjälp av ultraljud tränger in på djupet för att ytterligare boosta hudens glow och jämnhet.”

Annons

På sista bilden visar hon upp resultatet, och skriver:

”Perfekt behandling för mer glow, på kort och lång sikt”.

Pernilla Wahlgren gör samma skönhetsingrepp – inför bröllopet

Sarah är inte Sveriges enda kändisbrud i september – även vår allas Pernilla Wahlgren har synts på kliniken för att fixa sig inför den stora dagen. Då stötte de faktiskt på varandra i dörren, något Pernilla skrev om på sin Instagram:

”Det är tydligen på skönhetssalongen man möts om man snart ska gifta sig..! Jag sprang på en annan blivande brud, dubbla OS -guldmedaljören @sarahsjostrom”, skriver Wahlgrens värld-stjärnan och fortsätter berätta vad hon själv gjort för skönhetsingrepp:

Annons

”Vi gjorde laser med Youlaser MT. Den jobbar under huden, skapar en skada som kroppen reparerar. När den gör så produceras passa kollagen och elastin. Man får alltså ett naturligt lyft, massa glow och de här envisa fina linjerna försvinner. Men för att maximera lystern snabbt inför bröllopet så ville vi jobba lite mer på ytan för att få snabbare resultat eftersom lasern jobbar långsiktigt. Vi gjorde då en behandling med CO2 (koldioxid) peeling sedan aha pensling och därefter slussade vi ner C-vitamin med ultraljud.”

FOTO: TT, Instagram

Annons