LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Saras son bannades från hockeylaget – på grund av hennes kontroversiella yrke

07 sep, 2024
AvElinor Hedgren
Fyrbarnsmamman Sara Blake Cheek jobbar som Playboy-modell och OnlyFans-profil.
Något som gjorde att hennes son bannades från att spela hockey i den lokala ishallen i Florida.
Då beslutade sig familjen att flytta till en helt ny stad – Las Vegas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt om att skaffa fler barn – efter utmaningen med tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholt om att skaffa fler barn – efter utmaningen med tvillingarna

Sara Blake Cheek, 33, bodde tidigare i år i Florida tillsammans med maken Matt och deras fyra barn. Men för cirka fem månader sedan tvingades hon och familjen att flytta 300 mil bort till en ny stad.

Anledningen till det är att Sara upplever att hon ständigt diskriminerades för sitt val av yrke i hemstaden. Hon har nämligen ett något kontroversiellt jobb – Sara är Playboy-modell och OnlyFans-profil.

Förutom att hon själv ständigt får ta emot mycket fördomar och kommentarer upplever hon nu att diskrimineringen på senaste tiden även har gått ut över hennes barn, skriver Daily Star.

Saras son portades från att spela hockey i lokala ishallen

Sara berättar om en incident förra året där hennes son portades från att spela hockey i sin lokala ishall. Det var efter att ett verbalt gräl hade utbrutit mellan föräldrar på läktaren under en match som Sara fick ett mejl från ishallen. I mejlet stod det att familjen inte längre var tillåtna att vistas i byggnaden, på grund av ”oacceptabelt beteende” under matchen.

Annons

Men Sara hävdade att hon straffades för vad hon gjorde för att försörja sig och inte för att hon hade gjort något fel under matchen.

Hela familjen flyttade till Las Vegas och började om

Sara och familjen tröttnade till sist på det dåliga bemötandet i Florida och beslutade sig för att flytta från staden och börja om på nytt.

Och de valde inte vilken stad som helst, utan de tog sitt pick och pack och flyttade till Las Vegas. Där bor de nu i ett miljondollarhus i ett gated community med utsikt över den berömda Vegas Strip.

Sara och maken Matt.

Hon berättar för Daily Star varför de valde att bosätta sig i världens största underhållningsstad:

”Den avgörande faktorn var i slutändan de möjligheter som erbjöds mig - plus att mina barn skulle få umgås med andra barn vars föräldrar inte var trångsynta.”

Annons

Sara berättar även att hennes nya grannar är för fokuserade på sina egna angelägenheter för att döma någon annan. Hon sa också att det var mycket vanligare att se en ”het mamma” gå omkring och att hon inte längre känner sig som den udda.

Hennes barn spelar nu fotboll i ett av de ”högst rankade programmen i USA” och hon berättar också att hennes karriär är mer hektisk än någonsin.

”Vegas är överlägset den coolaste plats jag någonsin har bott på. Ingen bryr sig om vad någon annan gör. Att flytta hit har öppnat nya dörrar för mig och mitt budskap till andra mammor som utsätts för diskriminering från en eländig förort är att antingen ändra din omgivning eller fortsätta sparka röv - du kan och kommer att vinna.”

FOTO: Instagram

Annons