LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Se klippet när Jockiboi ställer ligisterna mot väggen

16 nov, 2016
author Linnéa Geijer
Linnéa Geijer
Jockiboi och Jonna har under en längre period trakasserats av ungdomar i området där de bor. Nu har de fått nog.
Annons

I gårdagens “Jockiboi och Jonna” berättar Joakim “Jockiboi” Lundell, 31, och Jonna Lundell, 23, hur de under en längre tid trakasserats av ett gäng ungdomar.

Bara natten innan inspelningen hade de kastat en pumpa mot parets vardagsrumsfönster och dessutom målat med tusch längs med hela deras bil:

– Det började med att de stod och skrek lite utanför och sen kom de närmare staketet, och sen tog de sig in i vår trädgård och äggade våra fönster. Och så nu helt plötsligt har de börjat måla på vår bil och ta sönder vår grind, säger Jockiboi.

Han tillägger att det alltid är samma gäng på sex eller sju stycken. Jockiboi och Jonna är dessutom inte de enda som blivit utsatta, andra ungdomar i området har blivit både attackerade och nedslagna:

– Det vore skillnad om det var 100 olika personer. Men det är en grupp som gör värre och värre saker, säger Jockiboi.

Paret känner sig relativt säkra på vilka förövarna är och beslutar sig för att åka till deras skola för att konfrontera dem. Men när Jockiboi hittar en av dem nekar hen och säger att de tagit fel person:

Annons

– Men sen när vi kom hem då hade vi några grannungar här, och då lät vi dem peka ut istället, berättar Jonna.

Det visade sig snabbt att youtube-paret tagit rätt i skolan:

– Det var väldigt fult att blåneka så där, men jag tror att de blev lite skrämda, för det var lugnt den kvällen, berättar Jonna.

– Nu vet jag vilka de är. Så kommer de hit igen är det bara att kontakta polisen och anmäla alla namn jag har. Plus att ringa föräldrarna, och åka tillbaka till skolan så får skolan prata med barnen också, tillägger Jockiboi.

Se klippet nedan:

Jockiboi och Jonna sänds på tisdagar på Viafree.

LÄS OCKSÅ: Efter gravidbesvikelsen: Jockiboi och Jonna skaffar hund

Foto: Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons