ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

She got the look! Lena Ph:s totala makeover inför Roxette-turnén

28 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Nästa år åker Roxette ut på världsturné – och den här gången består duon av Per Gessle och Lena Philipsson. När de nu dyker upp i tv-rutan reagerar många på hennes utseendeförändring.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Bandet Roxette bildades år 1986 och blev efter sina extremt stora internationella framgångar det största svenska bandet efter ABBA. Duon, bestående av Per Gessle och Marie Fredriksson turnerade världen över under 13 år tills de 2002 nåddes av ett tragiskt besked – Marie hade fått en hjärntumör. Hon kämpade mot cancern under de 17 åren som följde och gick sedan bort i december 2019.

Per Gessles ord efter Marie Fredrikssons bortgång

– Tack Marie, tack för ALLT. Du var en helt unik musikant, en sångerska på en nivå vi knappast kommer att få uppleva igen. Du målade mina svartvita sånger med de vackraste färger. Du var en helt underbar vän i över fyrtio år. Jag är stolt, hedrad och lycklig över att fått dela så mycket av din tid, din talang, din värme, generositet och humor. All min kärlek till dig och din familj. Things will never be the same, berättade Per i ett pressmedelande efter hennes död.

Annons

Efter att Marie somnade in har Gessle fortsatt spela Roxettes låtar på sina spelningar. I våras nåddes vi av nyheten att bandet skulle ut på världsturné igen och den som ska tolka Fredrikssons partier i låtarna är ingen mindre än Lena Philipsson.

Lena Philipssons nya utseende

När Per och Lena var gäster i Efter fem för att prata om turnén och deras samarbete dök Lena upp i en helt ny look. Håret som alltid brukar vara mörkt hade hon nu blekt till en ljusare färg. I kommentarsfältet var det många som reagerade på förändringen.

Så här ser Lena ut i den nya looken. FOTO: Instagram
Annons

FOTO: TT/ Instagram

Annons