ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Shirley Clamp bryter upp – beslutet med kärleken Benny: ”Bättre för oss”

27 okt, 2024
Shirley Clamp
Shirley Clamp flyttar från sitt älskade radhus efter alla år.
Nu berättar hon om beslutet att inte bo med kärleken Benny.
– Bättre för oss att vänta, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Shirley Clamp rankar sin pojkvän – blir det något frieri?Brand logo
Shirley Clamp rankar sin pojkvän – blir det något frieri?

Shirley Clamp, 51, har en hektisk höst och vår framför sig. Förutom att hon släpper ny musik, deltar i julkalendern och gör gästspel i Mamma Mia! The Party är hon mitt uppe i en flytt tillsammans med sin dotter Vilja, 16.

Shirley Clamp flyttar till Nacka med dottern Vilja

Tidigare bodde Shirley och dottern tillsammans i ett radhus med två våningar. Något som hon nu har bestämt sig för är för stort för dem båda.

– Jag är trött på att bo så dyrt och så stort. Jag tycker att det känns onödigt att leva för att bo. Jag hade kunnat bo kvar bara för att jag tycker det är fint men det känns onödigt, säger Shirley till Hänt.

Att hitta sitt nya drömboende har dock inte varit en enkel process, eftersom Shirley verkligen vill välja ett hem där hon vet att hon kommer att trivas under lång tid framöver.

Annons

– Det har varit en ganska långsam process jag har letat länge och noga. Jag har varit på visningar och blivit gråhårig av det här, säger Shirley och fortsätter:

– Men nu blir det Nacka strand i stället. Min dotter kommer se ut till Lidingö från sitt rum. Det är viktigt för mig att hon också känner att hon kommer trivas där vi bor – så då slog jag till!

Shirley Clamps beslut – vill inte flytta ihop med Benny

Shirley har varit i en relation med sin pojkvän Benny Rönnelöw, 49, i fyra år nu. Men trots den långvariga tiden tillsammans förklarar hon att att Benny inte kommer att följa med i flytten.

– Vi har aldrig haft några planer på det. Vi har pratar om att vi kanske någon gång ska bo ihop men han har fyra barn och jag har ett och det är så mycket annat som ska klaffa, säger hon och fortsätter:

– Så det är nästan bättre för oss att vänta tills man inte bor alla och att man isåfall istället flyttar tillsammans när de flugit ut. Det känns mer naturligt.

Radhuset där Shirley och hennes dotter har bott har ännu inte sålts. I skrivande stund ligger det ute till ett pris av 6.495.000 kronor, enligt Bo Stockholm, men Shirley känner ingen oro över att det inte har blivit sålt.

– Vi hade förhandsvisning och allt har gått bra! Så nu har vi visningar och jag oroar mig inte alls, säger Shirley avslutningsvis.

FOTO: TT

Annons