ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Shirley Clamps systerdotter cancersjuk – aggressiv behandling: ”Vi lever i en mardröm”

25 okt, 2024
Shirley Clamps
Det har varit ett tufft år för Shirley Clamp.
Nu talar hon ut om systerdotterns cancerdiagnos.
– Vi lever i en mardröm, säger Shirley till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Shirley Clamp rankar sin pojkvän – blir det något frieri?Brand logo
Shirley Clamp rankar sin pojkvän – blir det något frieri?

Shirley Clamp, 51, har några fullspäckade månader framför sig. Förutom att hon kommer släppa ny musik ska hon också vara med i årets julkalender. Dessutom kliver hon in och gästspelar vårens föreställningar av Mamma Mia the party som karaktären ”Maggan” när Sussie Eriksson tar en paus på tre månader för att ta sig ann ett annan projekt.

Mitt i allt detta har Shirley och hennes familj dessutom drabbats av det smärtsamma beskedet att hennes systerdotter har diagnostiserats med cancer. Hon genomgår just nu en intensiv och aggressiv behandling i hopp om tillfrisknande.

– Vi lever i en mardröm och man känner sig väldigt hjälplös och maktlös, säger Shirley när Hänt når henne över telefon.

Shirley Clamps systerdotters kamp mot cancern

De senaste åren har varit minst sagt prövande för den folkkära sångerskan, då hon har förlorat nära familjemedlemmar och nu också bär sorgen över att systerdottern Jennifer har kämpat med sin sjukdom under en längre tid.

Annons

– Det är ju ett år sedan hon blev sjuk. Hon kämpar på men det är jättetufft, säger Shirley.

Beskedet kom en tid efter att Shirley hade förlorat sin mamma i samband med pandemin. Anita, som var Shirleys mamma, drabbades av sjukdomen under julen 2021 och gick bort följande sommar till följd av postcovid.

– Jag har haft väldigt svårt att bearbeta, jag tror aldrig att jag har förstått att hon inte kommer tillbaka, säger Shirley om Anitas bortgång.

"Inte en enda gång har det varit glada besked"

Shirley har tidigare beskrivit Jennifer som "sin egen dotter," även om hon inte är hennes biologiska mamma. Hon förklarar att att gå igenom en sådan upplevelse verkligen ger perspektiv på livet och på vad som verkligen är viktigt.

– I Jennifers fall har det inte en enda gång varit glada besked. Det är otroligt tufft för henne och familjen. Just nu håller hon på att genomgå en väldigt aggressiv behandling så man får ta det dag för dag, säger Shirley och fortsätter:

– I det stora hela så är det klart att jag blev jätteledsen till exempel när min show på Hamburger Börs lades ner. Men jag har så mycket annat runt mig som sätter saker i perspektiv.

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons