LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Shirley Clamps tårar efter tunga beskedet – är helt förkrossad: ”Gråtit så mycket”

19 sep, 2024
Två närbilder på Shirley Clamp.
Den folkkära artisten Shirley Clamp skulle stått på scen med sina egna föreställning i oktober.
Men nu delar hon med sig av det tråkiga beskedet att den ställs in!
– Otroligt ledsen, säger Shirley på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Helena Bergström efter sorgen: ”Ny kärlek i mitt liv”Brand logo
Helena Bergström efter sorgen: ”Ny kärlek i mitt liv”

Shirley Clamp, 51, har varit en av Sveriges mest älskade artister sedan sitt stora genombrott i Melodifestivalen 2004, då hon knep en andra plats med låten Min kärlek.

På det privata planet är Shirley tillsammans med hockeyspelaren Benny Rönnelöw som hon träffade under pandemin.

På sin Instagram delar artisten nu med sig om ett tråkigt besked!

Shirley Clamps stora sorg: ”Otroligt ledsen”

I oktober skulle Shirley kommit tillbaka med sin egna föreställning ”Nästan 20 år på scen om man avrundar uppåt” med William Spetz på regi, som gjorde stor succé 2019.

Men nyligen kom nyheten att den anrika krogshowen Hamburger Börs i Stockholm stänger ner på omedelbar värken. Enligt uppgifter till Aftonbladet är det på grund av den höga hyran.

Annons

Det här innebär att alla de planerade föreställningarna ställs in, och Shirley drabbas hårt.

– Hej allihopa! Eh ah, hur ska jag börja... Eh. Som säkert många vet så kommer inte min föreställning på Hamburger Börs bli av. Den har ställts in och jag har gråtit så mycket, ni bara anar inte, säger hon på sin Instagram och fortsätter:

– Igår kunde man läsa i tidningar och på andra plattformar att Hamburger Börs hotas att stängas ner helt och hållet, och det gör också jätteont att göra. Och det är jag också ledsen för. Men mitt meddelande här handlar om att jag är otroligt ledsen för att jag och mitt band inte får möta er så som vi hade planerat och tänkt. Så nu vet ni varför, och det är många som frågat om det hänt mig nånting och det har inte. Men det blir alltså inte av nu i oktober på Hamburger Börs. Och jag bara hoppas att alla ska må bra snart på olika håll.

Sanna Nielsens stöd till Shirley Clamp

I texten till inlägget förtydligar Shirley att hon själv mår bra och att det inte är därför föreställningarna ställs in.

Annons

Viktigt och jobbigt meddelande!! Jag mår ok och hoppas att vi ses snart framöver. Jag överlever det mesta. Nu håller vi tummarna för att även Hamburger Börs får överleva.” skriver hon.

Många följare och även artistkollegor har kommenterat inlägget och visat sitt stöd. Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund kommenterar bland annat med röda hjärtan.

Är så ledsen för din och er allas skull. Något annat fint väntar... Din fantastiska show, musiken, skratten, allvaret och glädjen behövs ute i landet” skriver artisten Sonja Aldén.

Så tråkigt älskade Shirley. Din fantastiska show och DU... jag längtar efter ER”, kommenterar Sanna Nielsen.

FOTO: TV4/Skärmdump, TT

Annons