ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Simon Sköld fällde tv-kollegan – allt fångat på bild

16 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Simon Sköld och Camilla Läckberg är aktuell med egen serie
Camilla Läckberg och Simon Skölds familj ska få en egen realityserie. Nu är de mitt i inspelningarna för Läckbergs och en oväntad bild har läckt från livet bakom kulisserna...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Fexeus om varför han och Camilla Läckberg gått skilda vägarBrand logo
Henrik Fexeus om varför han och Camilla Läckberg gått skilda vägar

Författaren Camilla Läckberg, 50, träffade MMA-fightern Simon Sköld, 37, på ett av sina event och tycke uppstod direkt. Detta var för tio år sedan och sedan det första mötet har de varit oskiljaktiga. År 2017 gifte de sig och de har också dottern Polly, 8, ihop. Camilla blev Sveriges bästsäljande författare bara tre år efter sin debut med boken Isprinsessan, som är den första i den omåttligt populära Fjällbacka-serien.

Familjen Läckbergs liv blir reality

I samband med deckardrottningens femtionde födelsedag för några veckor sedan kom nyheten att familjen Läckberg/Sköld håller på att spela in sitt alldeles egna reality-program Läckbergs.

Annons

Förutom Camilla, Simon och Polly består familjen vars liv vi ska få följa av Wille, 22, Meja, 20, och Charlie, 15. Så här sa Camilla om programmet efter sin födelsedagsfest:

– I helgen fyllde jag 50 år och det känns ju som den perfekta åldern att börja dela med mig mer av mitt liv, min brokiga familj, roliga vänner och alla mina erfarenheter. Ännu en kändisfamilj kanske ni tänker men jag tror och hoppas att tittarna är nyfikna på oss. Det blir många oväntade situationer och hög igenkänning.

Oväntade brottningsmatchen mot kollegan

Och en oväntad situation som vi redan innan programmet börjat sändas har tagit del av är när Simon Sköld brottar ner en kille i produktionen. Det är Camilla som delat ett klippet på sin Instagram och i inläggstexten skriver hon:

Om vi börjar bli avslappnade med teamet som följer oss nu för realityn? Typ ja....Och bra kämpat @christoffercarringer

Instagram skärmdump

FOTO: TT

Annons