LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Siw Malmkvist bryter tystnaden om skönhetsingreppen: ”Det syns långa vägar"

24 sep, 2024
Siw Malmkvist
87-åriga Siw Malmqvist talar nu ut om skönhetsingrepp och hur hon själv håller sig i form.
– Det syns långa vägar, säger hon till Kurera.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”Brand logo
Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”

Siw Malmkvist, 87, har underhållit publiken i över 60 år och är en folkkär schlagersångerska och skådespelare för hela svenska folket. Redan vid 23 års ålder vann hon Melodifestivalen med låten Augustin och sedan dess har Siws karriär gått spikrakt uppåt.

Ännu har Siw inga planer på att lägga av – och nyckeln till att hon håller sig pigg för att framträda än idag, anser Siw är tack vare hennes många hälsosamma rutiner. Framförallt på morgnarna.

I en intervju med Kurera berättar Siw att hon, varje morgon, väcker kroppen med en serie yogaövningar. Samma övningar som hon har gjort i många, många, år.

– Tänk dig en katt som sträcker ut hela kroppen när den vaknar. Jag måste helt enkelt göra det, säger Siw och berättar om en manager hon hade en gång som körde ett ryggprogram varje dag i alla år, säger Siw till Kurera.

Annons

Siw Malmkvist om skönhetsingreppen: "Syns långa vägar"

Siw tar som sagt väldigt bra hand om sig. I samma intervju berättar hon dessutom att det finns vissa saker hon aldrig skulle få för sig att göra, för att förändra sin kropp och utseende. Främst handlar det om skönhetsingrepp.

– Jag förstår mig inte på det här med läpparna som så många flickor, som redan är söta, gör. Det syns långa vägar att de fixat läpparna, för det påverkar inte bara läppen utan huden ovanför också, säger Siw och fortsätter:

– Det är så onödigt, men det är bara min åsikt. Alla får förstås göra precis som de vill. Men det kan jag säga dig, att ingen nål ska sättas i mina läppar.

FOTO: TT

Annons