LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Siw Malmkvists nya liv som änka: ”Jag träffar män varje dag”

28 okt, 2024
Det är närmare ett år sedan som Siw Malmkvists kärlek Fredrik Ohlsson somnade in. Nu berättar sångerskan om hur hon ser på att dejta någon annan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”Brand logo
Tjejmatte med Siw Malmkvist och Ann Westin: ”Jag fattar ingenting”

Det var i slutet av förra året som Siw Malmkvist, 87, blev änka efter att hennes stora kärlek Fredrik Ohlsson somnat in.

I en intervju med Aftonbladet söndag berättar sångerskan nu om saknaden, och hur hon ser på att dejta någon annan.

Siw Malmkvist om livet efter sambon Fredrik

Siw berättar om hur tiden efter Fredriks bortgång har varit.

– Det är så jädra tomt och tyst. Allt känns också så konstigt. Jag träffade bekanta till honom när jag var nere på utställningen i Landskrona och tänkte att jag skulle hälsa till Fredrik eller berätta olika saker för honom. Men, just det… Det går ju inte. Fredrik finns inte längre.

– Men han var ju sjuk länge och det var in och ut på lasarettet. Fredrik var också 92 år. Men jag tyckte ändå inte att det barkade åt det hållet och att det var på väg att ta slut. Jag tänkte inte riktigt så, men till slut förstod jag.

Annons

Idag har Siw flyttat ut från våningen som hon bodde i ihop med Fredrik.

– Vi bodde där över 40 år och den var över 200 kvadrat. Min dotter Tove frågade vad jag ville göra när Fredrik dog. Flytta, svarade jag. Jag kan inte sitta där ensam. Det var så stort och tomt och jag ville ha något mindre.

Siw Malmkvist om att träffa någon ny

I intervjun får Siw frågan om det har varit några män som har hört av sig till henne.

– Män? Det är ju bara gubbar.

– Gud, nej! Aldrig i livet! Ni menar som en dejt? Nej, nej, nej. Det är ingen som har hört av sig. Det finns ju vissa som börjar om igen, men det skulle jag aldrig kunna göra. Jag har det bra som jag har det. Men jag träffar män varje dag.

Däremot menar Siw att hon träffar män på ett vänskapligt sätt.

– Jag träffar män varje dag? Haha! Nej, för fan. Jag träffar många trevliga gubbar som är kul att snacka med och har flera manliga bekanta. Men det är absolut inget annat och jag tänker inte bjuda hem någon gubbe på kaffe. Där är det stopp.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4

Annons