ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Skavlans kris med familjen – efter pappans död: ”Ont om tid”

25 okt, 2024
För några år sedan gick Fredrik Skavlans pappa bort. Nu berättar den norska tv-profilen om hur bortgången påverkade honom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”Brand logo
David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”

Norska programledaren Fredrik Skavlan, 57, drev programmet Skavlan på SVT i hela 13 år innan han valde att lägga ned. Sedan dess har tv-profilen istället fokuserat på att jobba bakom kameran med diverse produktioner, men snart har han lovat att återvända till rutan med ett hemligt projekt.

På det privata planet är Fredrik gift med hustrun och skådespelerskan Maria Bonnevie, 50, och år 2018 föddes deras tredje gemensamma barn.

I en intervju med Se og Hør berättar Fredrik nu om sin pappas bortgång, och hur det kom att påverka honom.

Fredrik Skavlan om pappans bortgång: ”Ont om tid”

Tv-profilen berättar att han nådde en vändpunkt i sitt liv när hans pappa, Per Mowinckel Skavlan, gick bort vid 65 års ålder. Han insåg att livet var alldeles för kort.

Annons

– Nio månader efter det föddes min son, så jag tror jag tänkte att jag måste skaffa familj, och det snabbt! Det utlöste förmodligen en känsla av dålig timing. Jag har ridit ganska mycket genom livet och känner att jag har ont om tid.

Han läste sedan någonstans att människor lever i genomsnitt cirka 4 000 veckor under sin livstid. Vilket inte hjälpte honom med tidsperspektivet.

– Då tänkte jag att jag har så mycket jag vill göra, när det gällde barn, teckningar och talkshower som jag ville producera. Det var stressigt för mig, men så inser man att stressen tar bort glädjen i livet, man kan inte fortsätta så här heller. Så en psykolog sa till mig att jag måste hitta knappen i mig själv, och för mig var det att sitta och rita.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons