LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Smash into pieces-profilen får inte vara med nyfödda sonen – därför stoppas han

23 jul, 2024
Till vänster: Skärmdump från Chris Adam Hedmans instagram där han sitter och håller i syn nyfödda son. Till höger: Bandmedlemmarna, Per Bergquist, Chris Adam Hedman och Benjamin Jennebo i Smash Into Pieces.
Smash Into Pieces har gjort stor succé i Melodifestivalen och turnerar nu hela sommaren och hösten.
Men det här gör att sångaren Chris Adam tvingas vara borta från sin nyfödda son.
– Det är klart det är tufft, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det visste du inte om Smash Into PiecesBrand logo
Det visste du inte om Smash Into Pieces

Smash Into Pieces är rockbandet som många känner igen från Melodifestivalen 2023 och 2024, där de båda gångerna slutade på en tredjeplats.

Gruppen bildades redan år 2008 och består av bandmedlemmarna Chris Adam Hedman, 35, på sång, Benjamin Jennebo, 36, och Per Bergquist, 39, på gitarr och den mystiske mannen bakom masken ”The Apocalypse DJ”, även kallad ”Apoc”.

Just nu är bandet ute på turné – något som gör att sångaren Chris Adam tvingas vara borta från sin nyfödda son!

Chris Adam om att vara borta från sin nyfödda son

Chris Adam är tillsammans med flickvännen Lisa Stålstierna, 28, och det var den 2 juli i år som de fick sitt första gemensamma barnen – sonen Leonidas. Chris Adam har sedan ett tidigare förhållande även sonen Milton, 7.

– Det känns underbart. Det har alltid varit en dröm att få minst två barn, säger Chris Adam i en intervju med Hänt.

I samband med födseln tvingades bandet ställa in sin konsert i Söderköping, men efter de har de fortsatt turnera som vanligt. De kom nyligen hem från Nordamerika och ska nu turnera i Sverige hela sommaren, innan de i höst åker på Europaturné.

Annons

Hur känns det att behöva åka iväg?

– I och med att vår karriär sakta men säkert blivit större och större så har det här livet inte bara kommit över en natt. Alla har ju vant sig med hur vårat liv ser, och de som är hemma ska ha en shoutout för att de verkligen har stöttat oss och fortsätter göra det. Men det är klart det är tufft. Det är tufft att va borta.

Smash Into Pieces-sångaren om tuffa förlossningen

Hänt har tidigare rapporterat om den tuffa förlossningen som det var för Chris Adams flickvän Lisa. Barnet behövde födas med hjälp av en sugklocka, och när han kom ut hade han svårt att andas.

– Lisas första fråga när han kom ut var ”lever han?” Han lät ingenting och rörde sig ingenting. Det var fruktansvärt, har Chris Adam tidigare sagt till Aftonbladet.

Lisa hade en svår förlossning där hon förlorade mycket blod, och direkt efter sövdes hon ner och skickades på operation. För Hänt berättar Chris Adam att de var kvar på sjukhuset i en vecka, men att de är nu är hemma.

– Alla mår bra efter omständigheterna. En stor shoutout till alla som jobbar inom det här, det är helt otroligt vilken service vi har fått och alla har verkligen steppat in för oss. Det känns jätteskönt.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons