LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

BRÖLLOPSLYCKA! ”Snyggbonden” Per-Martin har gift sig – sa ja till kända sångerskan

10 okt, 2024
Per-Martin Svensson från Bonde söker fru har gift sig
I Bonde söker frus allra första säsong år 2006 fick vi lära känna ”snyggbonden” Per-Martin Svensson.
Nu, 18 år efter programmet, har han äntligen gift sig!
– Jag njöt hela tiden, säger han till Ystads Allehanda om sin stora dag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Farmen-Levin LarssonBrand logo
Röda mattan med Farmen-Levin Larsson

Bonde söker fru har sedan starten 2006 blivit en stor succé, och just nu sänds den 19e säsongen på TV4 – som vanligt under ledning av den folkkära programledaren Linda Lindorff, 52!

I den första säsongen fick vi se bonden Per-Martin Svensson, 57, från Tomelilla bli ”Snyggbonden” med hela svenska folket. Men tyvärr blev det ingen kärlek för honom i programmet.

I stället hittade han senare lyckan i en gammal ungdomsflamma – och nu har de gift sig!

Per-Martin Svenssons stora lycka – så träffade han sin fru

I tonåren var Per-Martin med i Tomelilla ungdomsorkester, vilket också Carolina Sandgren, 59, var. Idag är Carolina en känd operasångerska och jobbar på GöteborgsOperan.

– Jag spelade trummor. Jag var förtjust i Carolina, men var blyg på den tiden, säger Per-Martin till Ystads Allehanda.

Annons

Tidningen skriver att det blev lite flörtande mellan dem, men att de aldrig blev något kärlekspar. De gick snart skilda vägar, där Per-Martin var med i Bonde söker fru och drev lantbruk på släktgården, och Carolina flyttade till Stockholm.

De båda gifte sig senare och bildade familj, där Per-Martin fick barnen Alexander och Izabella. Carolina fick också två barn, men fortsatte också ha koll på Per-Martin.

– Jag såg Per-Martin när han var med i Bonde söker fru på tv 2006 och tänkte ”oj, vad snygg han är”, säger hon.

När bild Per-Martin Svensson 2006.
Per-Martin Svensson år 2006. Foto: TT

Och 10 år efter programmet var båda singlar igen! De fick kontakt på Facebook och Carolina bjöd honom till Göteborg där hon spelade i en teaterföreställning.

– Det var den 27 juli 2016 och sedan dess har vi varit ihop, säger Per-Martin.

Så lever snyggbonden Per-Martin idag – lämnat bondelivet bakom sig

Efter åtta år tillsammans har nu paret gift sig i sina hemtrakter! Den 20 juli sa de ja till varandra inför 92 gäster Kverrestads kyrka, och några dagar efter åkte de på bröllopsresa till Malaga, skriver Ystads Allehanda.

– Sicken fest det var. Jag njöt hela tiden, säger Per-Martin till tidningen.

Carolina Sandgren och Per-Martin Svensson på deras bröllop. Foto: Facebook/Skärmdump

Per-Martin bor inte längre kvar på gården som han hade när han deltog i Bonde söker fru, utan har lämnat bonde-livet bakom sig. Däremot bor han och Carolina nu på en gård i Gärarp utanför Tomelilla, och Carolina har även en övernattningslägenhet i Göteborg där hon jobbar på operan.

Annons

– Carolina är en fantastiskt vacker kvinna, hon har en aura som är mycket speciell. Jag behöver någon som ruskar om mig och ser till att det händer saker och det gör Carolina. Hon är snäll och trevlig också, säger Per-Martin om sin fru.

Idag jobbar Per-Martin som kommunpolitiker för Moderaterna i Tomelilla, där han är kommunstyrelsens ordförande. Han och Carolina har flera gemensamma intressen, så som trädgård, livet på landet med hästar, hundar och katter, och att gå på konserter och teater, skriver tidningen.

Förutom barnen har de också hundarna Bruce, en vorsteh, och Hendrix, en shetland sheepdog.

FOTO: TT / Facebook, Skärmdump

Annons