ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Sofia Geite ersatt med omedelbar verkan i Nyhetsmorgon: ”Vidrigt”

04 okt, 2024
Sofia Geite är vi vana att se som programledare i Nyhetsmorgon varje vecka, men den senaste tiden har hon lyst med sin frånvaro!
Nu kan Hänt berätta varför.
”Däckade hela veckan”, skriver Sofia i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordetBrand logo
Anders Pihlblad inte överens med Hänts reporter – hur uttalar man ordet

Sofia Geite, 42, har en lång karriär på TV4 och har jobbat som både nyhetsuppläsare och i program som Efter fem.

Privat är hon gift med TV4-kollegan och sportkommentatorn Johan Edlund, 53, och tillsammans har de barnen Ester, 7, och Elsa, 11.

Nu är vi mest vana med att Sofia i det omåttligt populära Nyhetsmorgon varje vecka, men den senaste tiden har hon lyst med sin frånvaro i rutan!

Därför saknas Sofia Geite i Nyhetsmorgon

På Instagram brukar Sofia dela med sig av bakom kulisser-bilder från Nyhetsmorgon och på henne själv och programledarkollegorna.

Men även i flödet på Instagram har hon hon lyst med sin frånvaro den senaste veckan. På hennes story förklarade hon på torsdagen varför.

”Börjar bli innerligt trött på soffläge, feber och hosta nu”, skrev hon till en bild från hennes hem.

Annons

På fredagsmornarna är det vanligtvis Sofia och Steffo Törnquist, 68, som sänder Nyhetsmorgon – men fredagen den 4 oktober ser vi i stället Steffo tillsammans med Matilda Boza, 33. Matilda fick faktiskt hoppa in på sin födelsedag, något som uppmärksammades i studion av kollegorna.

På fredagsmorgonen lägger också Sofia ut en uppdatering om hur det står till med hennes hälsa.

Efter fem dygn vaknade jag äntligen under 38 grader. Visserligen noll sömn pga vidrig hosta. Men feberfri. Tjoho! Låt detta hålla i sig nu.

Sofia Geite skriver på sin Instagramstory att hon är sjuk. Bilden är tagen i hennes hemma, framför sig där soffa och tv syns.
Sofia Geite berättar på Instagram om hennes sjukdom. Foto: Instagram/Skärmdump

Då är Sofia Geite tillbaka i TV4

När Hänt kontaktar Sofia för att skicka kryahälsningar och fråga när hon hoppas kunna vara tillbaka på jobbet visar det sig att hon inte är den enda i familjen som har haft det tufft den senaste tiden.

Annons

Både min man och jag har legat däckade hela veckan i hög feber och hosta. Har testat negativt för covid, så en gissning är att det rör sig om någon influensa. Hoppas vara tillbaka i rutan nästa vecka, frisk och kry.”, skriver Sofia i ett meddelande till Hänt.

Tack för kryahälsning. Det värmer”, lägger hon sedan till med ett hjärta.

Hänt har tidigare rapporterat om att Sofia saknats i Nyhetsmorgon. Nyligen fyllde nämligen hennes förstfödda dotter 11 år, vilket firades hemma på morgonen med frukostbricka och paket.

FOTO: TV4

Annons