LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Sofia Rågenklints nya liv med hemliga mannen: ”Dök plötsligt upp”

11 okt, 2024
AvLeif Schulman
Sofia Rågenklint har ny kärlek och har fyllt 50 år
Sofia Rågenklint gör succé som programledare i SVT.
Och på det privata planet går det minst lika bra kan den nyblivna 50-åringen konstatera!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avbryter Rickard Sjöberg intervjun – får hjälp av hustrun AnnikaBrand logo
Här avbryter Rickard Sjöberg intervjun – får hjälp av hustrun Annika

I samma veva som nya säsongen av Fråga doktorn rullade igång i SVT fyllde Sofia Rågenklint 50 år, en period i livet fyllt av förändringar.

Sofia har lett det populära hälsoprogrammet sedan 2021 då Suzanne Axell, 68, slutade, och är därmed mera uppmärksam på den egna hälsan. Hennes egen journal innehåller allt från ätstörningar till utbrändhet. När hon var 15 år drabbades hon av ätstörning, vilket tog flera år innan hon tillfrisknade ifrån.

Sommaren 2019 gick hennes mamma bort och Sofia gick in i väggen och hoppade av programledarjobbet för Go´kväll.

– Nu fyller jag 50 och mer än halva livet har passerat. I dag är jag snällare mot mig själv och tycker om mig själv och har väl blivit lite klokare med åren, säger hon till Aftonbladet.

Annons

Sofia Rågenklint om sin träning

Nu är det hälsan som gäller för Sofia, som börjat med regelbundna turer till gymmet.

– Efter ett par månader mådde även huvudet mycket bättre och jag sover bättre. Jag blir också lugnare och gladare i sinnet.

Även själslivet mår bättre, något hon tog tag i efter utmattningssyndromet för tre år sedan.

– I dag har jag lärt att acceptera mig själv med både mina styrkor och brister. Terapin har hjälpt mig att navigera genom livets kriser och att prioritera mitt eget mående, säger hon.

Sofia Rågenklint har barn med Patrik Isaksson

Privat har hon gått igenom ett par förhållanden. Med artisten Patrik Isaksson fick hon två söner, Tim som är 19, och Alex, 17. Något år efter skilsmässan från Patrik mötte hon konstnären Jonas Nemeth och det förhållandet tog slut för ett par år sedan.

I sommar har Sofia lagt ut bilder på Instagram på sig och en hemlig man.

– Jag har alltid trivts väldigt bra med att vara singel och hade inga som helst planer på att träffa någon, men sedan dök det plötsligt upp en man som fångade mitt intresse. Jag har någon i mitt liv som jag tycker väldigt mycket om, mer än så säger jag inte, säger hon till Aftonbladet.

FOTO: TT, Instagram

Annons