LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Sofia Wistam kan inte gå – orkar inte längre: ”Så djävulskt ont”

12 aug, 2024
Sofia Wistam fyllde 58 för några månader sedan.
Samtidigt dras hon med en besvärlig krämpa.
– Det är säkert på grund av åldern, säger hon till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Det har varit full rulle för Sofia Wistam, 58, den senaste tiden. Nu är hon aktuell som programledare i en ny säsong av det kontroversiella dejtingprogrammet Naked attraction.

I sommar sålde Sofia och kärleken Magnus Wistam sitt lyxhus på Lidingö för hissnande 26 miljoner kronor. Innan de får tillgång till sin nya lägenhet får paret Wistam bo hos Sofias exman Anders Rahm, som hon har dottern Sindy med.

I en intervju med Aftonbladet berättar Sofia om glädjen hon har funnit hos Magnus.

– Magnus är världens bästa och jag är glad så länge han vill ha mig. Jag tycker fortfarande han är ett riktigt kap. Nu när ungarna flyttar ut och vi flyttar in till stan så börjar ett nytt kapitel i vårt liv. Jag tror det kan bli skitkul.

Annons

Sofia Wistam om att bli äldre: ”Det är astråkigt att åldras”

Något som hon inte tycker är riktigt lika roligt är det faktum att åren går. För några månader sedan fyllde Sofia 58 år.

– Det är astråkigt att åldras. Nu har jag dessutom fått hälsporre. Det gör skitont och jag kan knappt gå. Det är säkert på grund av ålder, berättar hon i intervjun och fortsätter:

– Men det är inte så att jag tittar mig i spegeln och letar rynkor. Jag tycker jag är fin för min ålder. Däremot har jag börjat gubbstöna och har inte samma driv längre. Vi hänger på Sandhamn just nu och det festas vilt varje kväll. Men det skulle jag aldrig orka. Jag har nog blivit lite tråkigare.

Sofia Wistam om smärtan i hälen – kan inte gå: ”Så deppig”

Sofia har tidigare berättat om problemet med hälsporre i podcasten Wahlgren & Wistam.

– Jag har fått någonting, tror jag – jag har inte kollat upp det än, som heter hälsporre. Det gör så djävulskt ont. Jag har så ont, jag haltar runt, jag kan inte gå runt ön, jag kan inte spela padel. Jag sitter och unnar mig för att jag är så deppig för att jag inte kan göra någon fysisk aktivitet, sa hon då.

I podcasten berättade hon vidare att folk har förslagit att hon kan träna överkroppen – något hon inte känner sig sugen på.

– Nej nu ska jag unna mig och så får jag ta tag i det igen när foten mår bättre. För allt kan inte vara jobbigt och negativt i mitt liv.

Foto: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT och Karin Törnblom/TT

Annons