LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Sofia Wistam avundsjuk på Pernillas kropp – får allt gratis: ”Provocerande”

27 aug, 2024
sofia wistam pernilla wahlgren kroppar
Sofia Wistam har fått ont i både det ena och det andra på sistone – till skillnad från hennes vapendragare Pernilla Wahlgren.
– Det är jäkligt provocerande, säger programledaren till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Den ständigt aktuelle Sofia Wistam, 58, är tillbaka som programledare för det säregna dejtingprogrammet Naked attraction. På det privata planet har det också hänt mycket på sistone. Nyligen sålde hon och maken Magnus Wistam, 55, sitt lyxhus på Lidingö för hela 26 miljoner kronor.

Den nya lägenheten som de ska flytta till är belägen i Stockholm innerstad. Innan flytt ska den dock renoveras, och tills de fått tillgång bor Sofia och maken hos hennes exman Anders Rahm, som hon har dottern Sindy med.

Sofia Wistams kamp med hälsan: ”Jag har ont”

När Hänt stötte på programledaren under Max pressträff, förklarade hon att även om upplägget är speciellt så finns där inga konflikter att tala om. Annat är det med hälsan, som Sofia i Hänts upplägg ”Fem snabba kamerablixtar”, ger ett lågt betyg.

Annons

– Åh, don't get me started! En etta, nej kanske två. Jag är ju inte dödssjuk. Jag har ont i hälen, jag har ont i örat, jag har kanske borrelia, nej men alltså vad fan, skrattar Sofia lite uppgivet, och fortsätter:

– Jag är ju som en gammal maskin och det hemska är att Pernilla (Wahlgren), min kära poddpartner, hon har inte ont någonstans! Och hon har aldrig sportat. Det är jäkligt provocerande! Jag som har sportat så himla mycket, jag har ont överallt.

sofia wistam

Pernilla Wahlgrens kropp i tipptopp skick – utan att anstränga sig

Pernilla Wahlgren, 55, har inte valt en lika aktiv livsstil, och har därför kommit betydligt mer lindrigt undan, menar Sofia. För ett tag sedan drabbades hon av hälsporre vilket innebär en vidunderlig smärta i foten.

– Man ska inte sporta! Jag hatar hälsporrar. Jag kan knappt gå, jag biter ihop. Jag tar ett glas vin och låtsas som att jag inte har ont, men jag har ont.

Kämpa, din stackare! Men vad är det med örat?

– Du vill inte veta vad de fiskade ut ur mitt öra. Du vet sådana här youtube-klipp där de bara ”åh herregud, herregud!”. En sådan! Nej alltså, det är en gammal människa det här.

Så du tar ett glas vin och...

– Förtränger. Mm.

FOTO: TT, Hänt

Annons