LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sofia Wistams samtal med chefen läckt – ber om mer pengar

09 okt, 2024
AvMalin Stenberg
I en NRJ Morgon-sändning busringer Sofia Wistam till sin chef. Sofia får i hemlighet instruktioner av kollegorna i studion – vilket leder till ett minst sagt pinsamt samtal!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”Brand logo
Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”

Sofia Wistam, 58, har varit i rampljuset sedan slutet av 80-talet och driver den framgångsrika podden Wahlgren & Wistam tillsammans med Pernilla Wahlgren.

Men det är inte bara i podcasten med Pernilla som Sofias röst kan höras. Hon är nämligen även en av programledarna i NRJ Morgon.

Nyligen utmanade programledaren Basse henne att busringa till deras chef – och gav henne instruktioner under tiden som telefonsamtalet pågick.

I ett klipp som NRJ lagt upp på Instagram ser man hur Basse Widman håller upp instruktioner skrivna på post-it lappar till Sofia under tiden som hon är i samtalet.

Ber chefen om komplimanger – stela samtalet

Första instruktionen är att Sofia Wistram ska fiska efter komplimanger, och Sofia frågar chefen Maria om hon hört dagens sändning och undrar vad hon tyckte var bäst med det Sofia gjorde och förklarar att hon gärna vill boosta sitt självförtroende då hon tycker att hon bleknar bredvid de andra programledarna.

Annons

Hon får svaret att chefen tycker att hon är jätteduktig på att få fram personliga berättelserna och få de andra att öppna upp sig.

I bakgrunden fnissar de andra programledarna Basse Widman och Anis Don Demina.

En annan instruktion var ”Berätta vad du önskar dig i julklapp”

Då förklarar Sofia att hon skriver en julklappslista, pratar om företagsjulklappar och säger att hon tycker att det vore trevligt med en liten skål.

Kollegorna kiknar av skratt

När det kommer till utmaningen att Sofia ska prata tonårsslang verkar Sofia inte vara helt hemma.

– Jag stoppar dina komplimanger i min becknarväska, säger hon varpå Anis Don Demina kiknar av skratt i bakgrunden.

Att prata ungdomsslang verkar alltså inte helt vara Sofias styrka, då det mest blir svordomar, och en hel del förlegade uttryck – och inte så många uttryck som ungdomar faktiskt använder idag. Detta trots att Sofia Wistam själv har flera tonårsbarn och borde känna till i alla fall ett par slangord.

I slutändan, efter att samtalet pågått i flera minuter, frågar tillslut chefen Maria om det är en busringning och gänget i studion erkänner sitt bus.

Annons