LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sonen lämnar Laila Bagge – väljer Niclas Wahlgren: ”Han får göra precis som han vill”

28 okt, 2024
Laila Bagge, Niclas Wahlgren med sonen Kit
Laila Bagge har checkat in på hotell för att skämma bort sig själv – och kanske för att slippa ensamheten hemma då sonen Kit åkt till pappa Niclas Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”Brand logo
Omaka par – Laila Bagge och Roger inte överrens om någonting: ”Överklasskärring”

Radiostjärnan Laila Bagge, 51, har sönerna Liam Pitts, 21, och Kit Wahlgren, 12, vilka båda två primärt bor med henne. Ex-makarna och barnens pappor Mason Pitts, 50, och Niclas Wahlgren, 59, bor nämligen utomlands båda två. Mason i USA och Niclas sedan en tid tillbaka i Spanien, där han öppnat sin egna restaurang.

Laila Bagge visar upp vardagslyxen – Kit Wahlgren dragit till pappa

På sin Instagram visar nu Rix MorronZoo-profilen upp en riktigt lyxig tillvaro för en hårt arbetande tvåbarnsmor. Kit har nämligen lämnat Sverige för att träffa sin pappa, så nu unnar Laila sig lite härlig ensamtid på ett hotell nära jobbet.

Annons

– Det är ju höstlov, så Kit har dragit utomlands, och jag kände att jag också vill ha lite mysigt! Även om jag jobbar, säger hon i en video på sin händelse.

I nästa klipp ser man hur tvåbarnsmamman filmar runt i den otroliga sviten, bestående av två våningar.

”Ääääälskar rummet”, skriver Laila till rundturen.

Därför bor inte Kit med Niclas Wahlgren halvtid

Laila har tidigare berättat för Hänt att det är Kit själv som valt att bo med mamma, något hon är tacksam för även om det kan vara tungt ibland.

Annons

– Som mamma är man väl alltid glad att ens barn väljer att vilja bo hos en. Alla föräldrar känner väl att man vill vara med sitt barn. Jag är glad, även om jag drar det tyngsta lasset, men för mig är det fortfarande min son så jag kan inte kalla det för ett tungt lass, förklarade radiostjärnan för Hänt och fortsatte:

niclas wahlgren med sonen kit
Kit och pappa Niclas på fotbollsmatch i Spanien!

– Jag har ju hellre honom hos mig än inte. Så han får välja precis som han vill, om han vill flytta till Spanien eller bo kvar i Sverige hos mig. Det är jag tacksam för, att han vill vara hos mig. Det är det man önskar att ens barn skulle vilja.

Annons

När och hur Kit träffar sin pappa beslutar han helt själv, förklarade Laila vidare.

– Det är något mellan Kit och Niclas, de får ta hand om det. Kit är så pass stor nu, han går i sjuan, så de har en direktkommunikation om det själva. Jag vet att han ska åka dit på höstlovet. Det blir ju inte så mycket mer än på loven, för han går i skolan här.

laila bagge i badet

Varför hon också givetvis är värd vin och jordgubbar i badkaret!

FOTO: Instagram, TT

Annons