LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sonen tar avstånd från Per Gessle: ”Vill ha sitt liv”

24 okt, 2024
Till vänster: Skärmdump från Per Gessles son Gabriels instagram. Han sitter vid ett middagsbord och tittar åt höger. Till höger: Närbild Per Gessle.
Per Gessle och frun Åsa Gessle har sonen Gabriel tillsammans.
Gabriel är musikalisk men har valt en helt annan karriär än sin pappa, som han nu tar avstånd ifrån!
– Jättenoga att ha sitt eget liv, säger Åsa till Allers.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Artisten Per Gessle, 65, och hans fru Åsa Gessle, 62, har varit gifta sen 1993. Under Pers karriär, framförallt med gruppen Roxette, har Åsa alltid följt med på resorna och turnéerna och skött all logistik.

Idag lever paret tillsammans i Halmstad, men de har också en lägenhet i Stockholm. Tillsammans har de sonen Gabriel, 26.

Nu berättar Åsa att Gabriel inte vill förknippas med sin pappa!

Sonen Gabriel tar avstånd från Per Gessle

I oktober har Per och Åsa faktiskt varit tillsammans i hela 40 år. I en intervju med Allers får Åsa frågan vad hemligheten är för att hålla såpass länge, varpå hon svarar att det är för att de har sitt eget liv i förhållandet.

– Per och jag har varsin värld. Han har musikvärlden och jag har detta som mitt. Att vi har mycket att göra båda två är roligt eftersom vi alltid har saker att berätta om och diskutera när vi ses mot om man hade suttit i knäet på varandra hela tiden.

Annons

Sonen Gabriel jobbar idag som civilingenjör i datateknik, efter att ha studerat fem år på KTH. Till Allers säger Åsa att hans farmor hade varit glad för att han har ett ”riktigt yrke”, då hon ville att Per skulle bli psykolog eller barnläkare. Det har varit lika viktigt för honom också att en egen identitet, menar Åsa.

– Gabriel har alltid sagt att han inte vill vara känd för att vara ”Pers son”. Han är en jätteduktig musiker, spelar flygel och är väldigt musikalisk men går sin egen väg. Sen har han mycket att falla tillbaka på som han får gratis i sitt liv ändå, men han är jättenoga med att ha sitt liv och tjäna sina pengar.

Skärmdump från Gabriel Gessles instagram där han sitter vid ett matbord och tittar åt höger.
Per och Åsas son Gabriel Gessle. Foto: Instagram/Skärmdump

Åsa Gessle får sköta allt åt Per Gessle

Per och Åsa har två boenden; ett hus i Halmstad och en lägenhet i Stockholm. I Halmstad jobbar Åsa på Hotel Tylösand, ett hotell där hon står bakom designen och där hon beskriver sig själv som kreativ chef för ombyggnationerna, skriver Allers.

Annons

När det var som mest hektiskt i Pers karriär med turnerandet var basen i Stockholm, varav Halmstad och hotellet ett ställe för återhämtning. Nu spenderar de i stället mer tid i huset Halmstad, men en av anledningarna till det är något Per inte gläds så mycket åt.

– Gabriel har flyttat ut, det gör att jag kan vara mer här också. Min man tycker att det är lite tråkigt dock, han är lite sällskapssjuk. Nu är väl Gabriel den av de två som klarar sig bäst ha ha. Per lagar inte mat så … säger Åsa till tidningen.

Hon får frågan hur det fungerar när Per befinner sig i Stockholm och Åsa i Halmstad.

– Det är lite jobbigt … men jag gör ju matlådor. Han har två rätter på ett ställe i Stockholm som han går och köper men annars förbereder jag för honom att värma. Det klarar han och koka ris och pasta kan han. Men oftast är det inte mer än två–tre dagar.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TV4/Skärmdump

Annons