BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Dramat mitt under Nyhetsmorgon – Soraya Lavasani tvingas lämna omedelbart

22 okt, 2024
Under morgonens sändning av Nyhetsmorgon var Soraya Lavasani tvungen att lämna studion i all hast.
Det rörde sig om en hostattack!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Soraya Lavasanis avslöjande om husetBrand logo
Soraya Lavasanis avslöjande om huset

Soraya Lavsani, 42, och Anders Pihlblad, 56, leder Nyhetsmorgon under tisdagsmorgonen. Men en helt vanlig dag på jobbet kan innebära en hel del saker, speciellt när det gäller Nyhetsmorgon.

Eftersom allt sker i live-sändning finns det mycket som kan gå fel och om något går fel gäller det att tänka snabbt. Bland annat har skrattattacker brutit ut, skor har tagits av och kaffe har spillts på kläder.

Men ibland kan även hostattacker bryta ut, detta är något som Soraya tyvärr behövt erfara. I maj 2023 kunde Hänt rapportera om när hon behövde rusa ut ur studion för att hon inte kunde sluta hosta.

Annons

Soraya Lavasani tvingas lämna studion

Och i tisdagens Nyhetsmorgon hände det igen. Det var under en intervju med Moderaternas Elisabeth Svantesson som man kan höra att Soraya börjar hosta ganska kraftigt.

Hostningarna dämpas däremot av och blir tystare och tystare och troligtvis är det för att Sorayas mikrofon stängs av samtidigt som hon drar sig ut i kulisserna. I efterföljande sekvens filmas bara Anders.

När intervjun med Elisabeth Svantesson är klar så kan man se att Soraya hämtat sig från hostattacken och ska sätta sig igen vid Anders sida.

NYHETSMORGON
Soraya sätter sig ner igen efter en liten avstickare ute i kulisserna. FOTO: TV4

Leif GW Persson om hostattackerna – har samma problem

Det är som sagt inte första gången som något liknande händer i Nyhetsmorgon. I ett klipp från 2019 drabbades Soraya också av en hostattack när hon intervjuade Leif GW Persson, 79. Då var det förkylningstider, något som Leif uppmärksammade.

Annons

– Har du samma som jag? frågade Leif då. Varpå Soraya svarade:

– Ja, det är så irriterande.

Sorayas förre detta kollega Jesper Börjesson, 54, fick då bryta in medan Soraya fortsatt hosta.

– Hostfestivalen var det här. Snart börjar väl jag också!, sa han då.

FOTO: TV4

Annons