Soraya Lavasanis chock efter upptäckten i TV4:s Nyhetsmorgon
– Nej men gud, utbrister hon i programmet.
Nyhetsmorgons programledare Soraya Lavasani, 37, blev mamma till dottern Bianca i juni 2017. Nu väntar hon sitt andra barn tillsammans med maken Ralph Olsson.
Det var i slutet av september som den populära Nyhetsmorgon-profilen avslöjade att hon är gravid – i direktsänd tv. Hennes och Ralphs andra barn är beräknat att födas i april i år.
– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon i september.
Paret har bestämt sig för att inte ta reda på bebisens kön. Detta blir alltså en överraskning när det någon gång i april är dags för förlossning.
– Det gjorde vi inte med vår första och det var så spännande tyckte jag. Det hjälpte till vid själva utdrivningsfasen, sa Soraya i samband med gravidavslöjandet i det direktsända tv-programmet.
I onsdagens Nyhetsmorgon på TV4 gästade författaren Jenny Damberg, som har skrivit boken Fett – En historia om smak, skräck och begär, programmet. Hon berättade om människors förhållande till fettet och alla åsikter kring ämnet.
Hon lät även Soraya Lavasani smaka på potatis som var stekt i olja och smör – men även i ankfett. När programledaren smakade potatisen i ankfettet fick hon ett chockerat ansiktsuttryck och utbrast:
– Nej men gud!
Glatt överraskad
Programledaren förklarar att hon blev så chockad då hon hade ställt in sig på att det skulle smaka äckligt.
– Jag trodde att ankfett var äckligt, sa hon och tillade:
– Potatisens smak kommer fram på ett helt annat sätt.
Författaren Jenny Damberg förklarade då hur fettet man steker i påverkar smaken på olika vis.
– Ja, det blir en bättre yta, det är underbart, sa hon.
FOTO: TV4, TT/Karin Törnblom