LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Sprickan i familjen Wahlgren – Joachim Lennholm mitt i allt: ”Utfryst”

28 okt, 2024
Till vänster: Benjamin och Bianca Ingrosso sitter i en soffa tillsammans. Till höger: Theo Wahlgren med luvtröja på sig sitter ner.
Syskonen Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso startade nyligen företaget Mino tillsammans.
Men lillebrorsan Theo Wahlgren fick inte vara med.
Nu berättar de vad de hela beror på – och nämner även att han inte har samma pappa.
– Han har lite att lära, säger Benjamin i en intervju med Café.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Syskonen Ingrosso har alla nått stora framgångar inom sina områden. Benjamin Ingrosso, 27, är en av Sveriges största artister, Bianca Ingrosso, 29, en framgångsrik influencer och entreprenör och Oliver Ingrosso, 34 är dj och driver en hyllad pastarestaurang.

Alla tre delar också en stor passion för mat och det italienska köket – och nyligen släppte de ett eget matvarumärke tillsammans.

Men deras yngsta syskon Theo Wahlgren, 17, fick däremot inte vara med syskonen på deras nya satsning!

Theo Wahlgren utfryst från familjen – Pernilla Wahlgrens ex mitt i allt

I en intervju med Café berättar syskonen om företaget som erbjuder italienska råvaror. Benjamin säger att han och Oliver alltid pratat om att hitta speciella råvaror som de saknar på hyllorna i Sverige, och att de bestämde sig för att köra och även ta med Bianca på tåget på grund av hennes erfarenheter.

Annons

– Under årens lopp när alla utvecklas på var sitt håll i sina olika karriärer har vi känt att vi velat investera mer tid och kärlek i varandra. För vi har väldigt stor respekt för varandra. Det här är någonting som vi vill kunna ge vidare till våra barn som förhoppningsvis kommer att bli lika tajta som vi är. Vi jobbar inte med utfrysning, utan snarare tvärtom, i vår lilla syskonskara. Det är bara vår lillebror Theo som är lite utfryst just nu, säger Bianca till tidningen.

– Han får börja jobba på lagret, säger Benjamin.

– Ingenting är gratis i livet, säger Oliver.

Syskonen delar samma mamma, Pernilla Wahlgren, 56, men har olika pappor. Benjamin, Bianca och Olivers pappa är svensk-italienska Emilio Ingrosso, 59, och Theos pappa är Joachim Lennholm, 51.

– Han har lite att lära när det kommer till italiensk matlagning för han är inte halvitalienare som vi, säger Benjamin om sin lillebror Theo.

Pernilla Wahlgren med Joachim Lennholm
Pernilla Wahlgren med Joachim Lennholm 2005 ROGER VIKSTRÖM

Syskonen Ingrosso om att jobba ihop: ”Släppa lite på egot”

Även syskonens föräldrar har jobbat ihop med deras syskon. Emilio jobbade ihop med deras farbror Vito Ingrosso, 60, som dansare och koreografer, och Pernilla med deras morbror Niclas Wahlgren, 59, med Nicke & Nilla. Men Oliver säger att det har varit på gott och ont och inte alltid lyckats.

Annons

– Vi är här för att bevisa för familjen och vår kommande generation att det faktiskt går att jobba med sina syskon om man bara vågar släppa lite på egot, säger Bianca.

– Ja, det kanske har varit lite väl mycket ego som har stått i vägen om man kollar på hur familjen har skött saker och ting. Här vill vi att Mino står i centrum, säger Oliver.

Och för syskonen Ingrosso har det hittills gått väldigt bra att jobba ihop! De får frågan om hur mycket de har tjafsat hittills.

– Förvånansvärt lite. Det är extremt mycket närmare till irritation när det är syskon som samarbetar. Men jag skulle säga att vi har kommit varandra närmare varandra än någonsin sedan vi startade Mino för två år sedan. Fast så fort vi inte pratar Mino börjar vi tjafsa.

FOTO: TT, Max/Skärmdump

Annons