LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Stefan Odelberg chockar alla i Bingolotto – här är sanningen bakom gipsade armen

04 aug, 2024
Till vänster skärmdump på Stefan Odelberg i Bingolotto Sommarkväll där han håller i sin arm som är gipsad och tittar ner på den. Till höger skärmdump från när Agneta Sjödin, Casper Janebrink och Stefan Odelberg sitter i studion i Bingolotto Sommar.
Det har gått ett år sedan Stefan Odelberg lämnade Bingolotto, men på söndagskvällen gjorde han comeback.
I programmet dyker han upp med en gipsad arm – och chockar alla!
Annons
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ordBrand logo
Casper Janebrink och Therese om sonen Hugos första ord

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Illusionisten och programledaren Stefan Odelberg, 50, gästar Bingolotto på söndagskvällen tillsammans med artisten Lisa Miskovsky, 49.

Bingolotto Sommarkväll, som sänds direkt från Askims Camping i Göteborg, leds av Agneta Sjödin, 57, och Casper Janebrink, 54. För Stefan blev det ett kärt återseende, eftersom han själv har programlett Bingolotto!

Det var mellan 2020 och 2023 som han och Lotta Engberg, 61, var programledare innan Daniel Norberg, 34, ersatte Stefan.

Stefan Odelberg dyker upp med gipsad arm

Stefan har tidigare berättat för Hänt om sina känslor att komma tillbaka.

– Det känns fantastiskt roligt att gästa Bingolotto igen! Jag har ju många fina minnen från min tid som programledare, och jag vet att många tittare har uppskattat mina inslag. Så det känns väldigt hemma, sa han då.

När han nu dyker upp i programmet är det med en gipsad arm!

– Jag övade på ett trick för några dagar sen som jag först tänkte ha med här, men efter att det slutade med gips så har jag tänkt om, säger Stefan.

Annons

Under programmets gång han flera flera olika trick som trollar både programledarna, Lisa och tittarna. Bland annat får de tre kasta varsin tärning – där Stefan, utan att ha sett kasten, lyckas säga vilka nummer alla tre tärningarna landade på.

Stefan Odelberg chockar alla i Bingolotto

I slutet av programmet får Agneta dra ett kort ur en kortlek. Hon drar hjärter tio, som Stefan sedan river av ett hörn på utan att titta. Stefan behåller det avrivna hörnet och eldar sedan upp resten av kortet i en liten burk.

– Titta här nu, då tar vi den här askan. Det som är det fina är att gips har man för att läka saker om något har gått sönder, säger Stefan och häller askan över gipset.

– Ser ni vad som händer då? Nej, det ser man inte. För det händer innanför.

Sedan ber Stefan om en sax, och börjar klippa upp gipset!

– Han har inte skadat sig... säger Agneta.

Under gipset visar sig hjärter tio att gömma sig, som dessutom saknar ett hörn. Agneta pusslar ihop det med hörnet som Stefan behöll sedan innan, och det passar perfekt.

– Men det är inte möjligt! utbrister Agneta.

Av allt att döma verkar det alltså som att Stefan inte alls har skadat sig, utan att den gipsade armen bara var en del av showen!

I Bingolotto Sommar- studion syns Casper Janebrink och Stefan Odelberg. Stefan klipper upp sitt gips han har på armen med en sax.
Stefan Odelberg klipper av sitt gips i Bingolotto Sommar. Foto: TV4/Skärmdump

FOTO: TV4/Skärmdump

Annons