LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Steffo och Sofia Geites förflutna – relationen ingen känner till ✔︎ Bilden med barnet

10 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Sofia Geite saknas från Nyhetsmorgon och slåss mot ett elakt virus.
Nu hyllas hon av kollegan Steffo Törnqvist – som delar med sig av duons okända förflutna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”Brand logo
Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”

Sedan förra veckan har Sofia Geite saknats i Nyhetsmorgons sändningar. Det var inte bara i rutan hon saknades utan hennes frånvaro lyste även på sociala medier.

Svaret på den mystiska frånvaron kom i torsdags när hon i en händelse på Instagram förklarade att hon varit sjuk sedan helgen.

När Hänt hörde av sig för hälsa att hon skulle krya på sig så förklarade hon att både hon och hennes man hade varit sjuka hela veckan med hög feber och hosta – men hade testat negativt för Covid. I stället gissade de att det rörde sig om någon influensa.

Annons

Sjuk i över en vecka

Då trodde hon att hon skulle vara tillbaka i Nyhetsmorgon till den här veckan, men hon tycks inte ha haft turen med sig.

”Blir inget jobb för mig imorgon. Hostan har inte släppt det västa greppet. Inget fel på lungorna, handlar om ren och skär vrålinfluense som knockat både mig och maken. Mår topp nu, men hostan som kvarstår är hemsk. Tålamod… tid… medicin. Till fredag SKA den lysa med sin frånvaro. Åtminstone det mesta av den.”, skrev hon i en händelse på Instagram.

Stöttas av kollegan

Någon som verkar sakna sin kollega är TV4-profilen Steffo Törnqvist som överraskade med att ladda upp en bild från deras första möte – något som skedde långt innan de flesta hade gissat.

Det framkommer nämligen att de träffades redan när Sofia Geite var barn.

” Första gången jag träffade Sofia Geite var hon tolv år och bad om min autograf.” skriver han under bilden som föreställer två framkallade fotografier från nittiotalet. På den ena bilden syns Sofia som barn – och på den andra en ung Steffo med autografpennan i högsta hugg.

Annons

Därefter förklarar han att han ser fram emot fredag när de äntligen ska få ses igen på fredag och att han hälsar henne välkommen.

FOTO: JONAS EKSTRÖMMER/TT / INSTAGRAM

Annons