LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Stina Wolter i tårar efter succén på Let's Dance

11 mar, 2017
author Linnéa Geijer
Linnéa Geijer
Med sin energiska tango slog hon både juryn och tittarna med häpnad och knep med ens ledningen i Let's Dance. Men när spänningen lagt sig vällde känslorna över för Stina Wolter.
Annons

Den folkkära författaren Stina Wolter, 52, tog under gårdagens Let’s Dance – premiär både juryn och publiken med storm då hon tillsammans med partnern Tobias Balder dansade sig in på en förstaplats.

– Tangon kidnappade mig, skrattar hon då Hänt möter henne på dansgolvet.

– Jag har ont i käkarna för jag har skrattat och gråtit så mycket!

Men det är inte bara tårar av lycka som har fallit ned för Stinas kinder denna kväll, och det blir snart tydligt att det inte bara är tittarna och juryns stöd som rubbat hennes balans.

Annons

– Det blev känslosamt helt plötsligt efteråt, jag vet inte. Jag känner all den här kärleken och det bara rasslade in sms, säger hon innan hon måste pausa.

Stina kan inte längre hålla tillbaka tårarna som åter börjar välla nedför hennes ansikte.

– Jag vet att mamma sitter på demensboendet… och om hon klarade av att hålla sig vaken lovade personalen att sätta på programmet, berättar hon innan hon fortsätter:

– Och så är min familj här nu, och det är bara så mycket kärlek och jag känner mig så lycklig över att få vara en del av den här berättelsen. Det var väl dags för en knubbig varm feminist helt enkelt!

Text: Linnéa Geijer & Magdalena Divina Khodr

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons