LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Stjärnans osannolika dubbelbesked: ”Varit helt galet”

15 nov, 2017
AvHanna Svärd
Jordin Sparks har nu anledning att fira dubbelt upp. Efter att hon och pojkvännen nyligen gift sig, kommer nu också ett barnbesked.
Annons

Den tidigare ”American Idol”-vinnaren Jordin Sparks, 27, har både hunnit gifta sig och leverera ett barnbesked under den senaste tiden. Det var i mitten av juli som hon i hemlighet gifte sig med pojkvännen Dana Isaiah, 25. Nu väntar paret också sitt första barn, berättar hon i en intervju med tidningen People.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Det ska ha varit efter bröllopet som Sparks upptäckte att hon var gravid, något hon inte hade väntat sig.

– Det var en sån chock för oss båda. Jag vände mig om och började gråta i garderoben. Det har varit helt galet för allt förändras. Allt har gått så snabbt. Men när vi kommit över den första chocken är det precis som med bröllopet. Att kunna dela de här otroliga sakerna är en så bra sak. Vi gjorde detta tillsammans, berättar hon i intervjun.

Barnet beräknas komma i vår, och trots att det inte verkar ha varit planerat verkar paret överlyckliga efter beskedet.

Annons

– Vi är båda väldigt exalterade, säger hon i intervjun.

Och i intervjun berättar den före detta Idol-stjärnan också att det inte tog lång tid innan hon kände sig helt säker på att det skulle bli Dana, som hon skulle dela sitt liv med.

– Jag tänkte att ”det där är min man”. När jag är med honom känner jag mig trygg och lugn och det är inte saker som jag känner normalt sett. Så det var ett uppvaknande för mig, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Rickard Olssons barnbesked: ”Kan inte neka en partner ett barn”

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: SVT-profilen och Idol-deltagaren klara för Melodifestivalen

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons